dijous, 29 de maig del 2014

EL DIARI BLAU DE LA CARLOTA

¿T’has llegit el llibre? ¿Recomanaries la lectura d’aquest llibre? ¿Per què?
Pensau a posar el nom i els llinatges, i el curs. 3 punts 


3 comentaris:

  1. M'ha agradat el llibre, perquè és un llibre realista i t'ensenya que és i com ha anat evolucionant la violència de gènere, familiar i escolar.
    El que més m'ha agradat han estat els casos d'algunes persones, que ensenya la violència que han patit, però el que més, ha estat el cas d'en Jesús. El que no m'ha agradat ha estat quan explicava la violència amb definició, que usava paraules un poc difícils d'entendre.
    Ho recomanaria a persones majors de 12 anys, perquè hi ha paraules bastant difícils d'entendre.

    Maria Gili Ginard
    2n ESO

    ResponElimina
  2. Sí, sí he llegit el llibre.
    M'ha agradat bastant, em pensava que no m'agradaria, que no em enganxaria, però a mesura que passava les pàgines m'agradava cada vegada més.
    El recomanaria bastant, perquè per una part aprens molt i per l'altre et pots posar a la pell dels que sofreixen aquell tipus de violència.

    Estrella Serrano Dolç
    2n d'ESO

    ResponElimina
  3. Sí, m'he llegit el llibre i d'una banda m'ha agradat molt aquest llibre perquè et dona molta informació damunt la violència. Però d'altra banda no m'ha agradat perquè intenta fer un entre mig de diari personal i diari informatiu i a vegades et confon un poc.

    Recomanaria aquest llibre a tots els qui vulguin aprendre damunt la violència i a tots els qui en patesquin per aprendre a enfrontar-se amb el maltractador i deixar de patir-ne.

    M. Magdalena Nicolau Sureda
    2n ESO

    ResponElimina