divendres, 10 de maig del 2013

AIXÍ ÉS LA VIDA, CARLOTA


¿T'has llegit el llibre? ¿Recomanaries la lectura d'aquest llibre? ¿Per què? 3 punts
Corregeix el text i pensa a posar el nom i llinatges i el curs.

12 comentaris:

  1. Sí, he llegit aquest llibre i la veritat és que el recoman a la gent que ja ha llegit "Cul de sac" perquè ve a ser una continuació, ja que hi apareixen els mateixos personatges, encara que en aquest cas, es centra en el personatge de la Carlota i com viu la separació dels seus pares. Es entretingut i real perquè a qualsevol persona li pot passar el que li passa a la Carlota.

    Joan Carrió Cassellas

    ResponElimina
  2. Sí, he llegit el llibre i m'agradat, perquè no és un llibre fantàstic sinó real, és a dir, que narra una història que pot passar a qualsevol persona, i a més és entretingut. Recomanaria aquest llibre a persones majors de 12 anys, que li agradin les històries reals, i no fantàstiques i a les persones que hagin llegit “Cul de Sac”.

    Maria Gili Ginard
    1r ESO

    ResponElimina
  3. Sí, he llegit el llibre. Es la continuació de "Cul de sac" que tambe es molt bo. Encara que no sigui un addicte a la lectura, aquest si que el recoman.
    La Carlota la protagonista viu la separació dels seus pares, la preocupació pel seu amic Ramon que és a l'hospital i descobreix un sentiment nou cap a nen Jordi. Tot aixó fa del llibre una història real, entretenguda,... AIXÍ ES LA VIDA

    Joan Rosselló Massanet
    1r ESO

    ResponElimina
  4. Sí, he llegit el llibre. Recomenaria aquest llibre a la gent que li agraden les històries que poden passar en la realitat, i sobretot que passin coses tristes, perquè aquest llibre, fins al final, no narra coses al.legres, nomès narra coses tristes. A jo no m'ha agradat perquè tot són coses tristes o desagradables, a jo m'agraden els llibres divertits o d'aventures però no d'aquests tipus.

    Joan Navarro Caldentey. 1r ESO

    ResponElimina
  5. Jo me he llegit un poc aquest llibre però la veritat no puc dir tanta cosa
    jo el estic acabant de llegir es bastant bo el llibre jo el recomeneria a gent que han llegit ''CUL DE SAC'' Perquè es la seva continuació.


    Oualid Zaaj Meziani
    1r E.S.O.

    ResponElimina
  6. Sí, jo he llegit aquest llibre i molt clarament ho recomanaria perquè és un dels millors llibres que he llegit, amb el fet de que t'ajuda a veure com pot ser una vida dura de qualsevol persona,que hem d'estar preparats per qualsevol obstacle que trobem, i si no estem preparats intentar fer lo possible per trobar la solució. No obstant això, és un llibre molt entretingut i bo de llegir.

    Pau Sanso Morey
    1r ESO.

    ResponElimina
  7. Sí, he llegit el llibre i m'ha agradat perque igual que "Cul de sac" pot passar a qualsevol persona i et sents intrigat per el que passarà ha continuació.Els personatges són els mateixos que els de "Cul de sac" però el personatge principal no, que és la Carlota, que viu la separació dels seus pares.Jo el recomanaria ha tots els que el vulguin llegir però especial-ment als lectors de "Cul de sac".

    Sebastà Matamalas Sureda.

    1r d'ESO.

    ResponElimina
  8. Sí, he llegit aquest llibre i el vull recomanar a la gent que esta visquent una situació igual que na Carlota i així llegint el llibre li poden recomanar coses. Perquè jo he viscut mes o menys la mateixa situació dels pares i me ha ajudat molt.

    Laura Pozo Flores

    ResponElimina
  9. Sí, he lletgit el llibre i em feia molta il·lusió lletgir-lo ja que ''Cul de sac'' em va encantar. Però els dos llibres parlen de dos temes diferents; ''Així és la vida, Carlota'' explica la separació dels pares de la Carlota i ''Cul de sac'' explica l'història d'en Ramon amb les drogues. Recomanaria aquest llibre perquè és molt interessant, és bo de lletgir perquè és molt entretingut i el fet de ser real et fa reflexcionar que a tu també et pot passar.
    Marina Serra Ferragut
    1r ESO

    ResponElimina
  10. Sí, he llegit el llibre i el recomanaria perquè veus com du la separació dels seus pares i que en Ramón es recupera.


    Mirella Femenias Unruh

    ResponElimina
  11. Sí, he llegit el llibre i m'ha agradat molt perquè crec que la història que conta és una història molt entretinguda i que pot ser real.
    Recomanaria aquest llibre a tothom que li agrada llegir històries que poden passar a la vida real. També el recomanaria a les persones que ja han llegit "Cul de sac" perquè és una continuació, però si no has lletgit "Cul de sac" també és pot llegir perquè explica molt bé el que passa.

    M.Magdalena Nicolau Sureda
    1r ESO

    ResponElimina
  12. Sí que m'he llegit el llibre "Així és la vida, Carlota" perquè és la segona part de "Cul de sac" i em feia ganes llegir-m'ho per sebre com acabava en Ramon i que li passava.
    Aquest llibre expica l'història de la separació dels pares de la Carlota i tambè ens diu així com en Ramon arriba a sortir del coma.
    Recomanaria aquest llibre als que els fassi ganes llegir-l'ho, tan si han llegit "Cul de sac" com si no l'han llegit perquè no té res a veure amb aquest.

    Antònia Massanet Piris

    1r ESO

    ResponElimina