dijous, 29 de maig del 2014

EL NOI DEL PIJAMA DE RATLLES


¿T’has llegit el llibre? ¿Recomanaries la lectura d’aquest llibre? ¿Per què?
Pensau a posar el nom i els llinatges, i el curs. 3 punts 


14 comentaris:

  1. Si, me he llegit el llibre, jo el recomanaria perque el llibre trata de coses que se han de saber avui en dia, me ha agradat molt.

    Bàrbara LLinàs Llull
    1r d'ESO

    ResponElimina
  2. Sí, mel he llegit i el recoman-ho perquè t'ajuda a coneixer una mica de l'historia d'alemanya mentre et conten la de Bruno, un nen que no sap res del que està passant. M'ha agradat molt.


    Margalida Flaquer
    1r ESO

    ResponElimina
  3. M'he llegit ''El noi del pijama de ratlles'' i m'ha agradat molt. El recomanaria perquè és una lectura molt emocionant i et mostra una mica l'Alemanya de Hitler i les tortures que sofrien els presoners sense haver fet res.

    Sebastià Gomila Gili
    1r ESO CC Sant Salvador Artà

    ResponElimina
  4. M'he llegit ''El noi del pijama de ratlles'' i m'ha agradat molt. El recomanaria perquè és una lectura molt emocionant i et mostra una mica l'Alemanya de Hitler i les tortures que sofrien els presoners sense haver fet res.

    Sebastià Gomila Gili
    1r ESO CC Sant Salvador Artà

    ResponElimina
  5. Jo m'he llegit el llibre i m'ha agradat bastant perquè t'ensenya també com ho passen els infants en les guerres i és una història bastant dura i quan llegeixes aquest llibre comences a valorar lo bé que estas i encara així ens queixam.
    Jo recomenaría aquest llibre a joves de entre 14 i 20 anys als quals els hi agradin aquest tipus d'històries.

    Mirella Femenias Unruh
    2n ESO.

    ResponElimina
  6. Si que me llegit es llibre.

    A tots els que les agradi llegir les històries que no saps que passara fins a l'últim moment,aquest és el llibre que cercau.
    A jo aquest llibre ma agradat molt,ja que m'agraden aquest tipus de llibres.
    Tracte de un nin de 9 anys que sen va d'Alemanya per motius de son pare.
    Son pare era és comandant d'Alemanya de sa segona guerra mundial.A posta és varen anar a viure a d'avora un camp de concentració.En Bruno va fer un amic anomenat Samuel i alla descobrireu que va passar...

    Pau Aragón Nicolau

    2N ESO

    ResponElimina
  7. si
    si recoman el llibre per que es un llibre entretengut i diu mes coses que la película

    Jaume Franco Palou 4t ESO

    ResponElimina
  8. Si,si el recomanaria perque es un llibre molt entretengu i molt interasant, conta totes ses coses que fa un nin per ajudar a un altre en un temps avon hi havia guerra.

    Mique Angel Ruedas

    2 d´ESO

    ResponElimina
  9. Aquest llibre m'ha agradat molt, perquè ens dona a conèixer la història i l'amistad que hi havia entre un nin jueu i el fill d'un militar nazi. Recomano aquest llibre ja que ens serveix per reflexionar sobre la igualtat entre persones, i hem de viure sense cap tipus de discriminació entre races, costums, etc. El més important és l'amistad.

    Joan Cerrato Aguiló
    2n ESO

    ResponElimina
  10. Sí, m'he llegit el llibre i sí, el recomanaria, perquè és un llibre de l'època on hi va haver Hitler, on els nacis discriminaven als jueus i per ells no eren ni persones. El recomanaria ja que, apart d'aprendre com vivien i com eren, tant els nacis com els jueus, també et mostra una gran amistat entre Shmuel i Bruno el protagonista del llibre, ja que Shmuel era un nen jueu i Bruno un nen alemany, deixaren arrere les seves arrels i es feren millors amics. El final no el dic i així ja sabeu, llegiu-lo, que és molt bo i et deixa a cada capítol intrigat/da.

    Maria Paula Ginard Amores
    4t d'ESO

    ResponElimina
  11. Sí, m'he llegit el llibre i sí, el recomanaria, perquè és un llibre de l'època on hi va haver Hitler, on els nacis discriminaven als jueus i per ells no eren ni persones. El recomanaria ja que, apart d'aprendre com vivien i com eren, tant els nacis com els jueus, també et mostra una gran amistat entre Shmuel i Bruno el protagonista del llibre, ja que Shmuel era un nen jueu i Bruno un nen alemany, deixaren arrere les seves arrels i es feren millors amics. El final no el dic i així ja sabeu, llegiu-lo, que és molt bo i et deixa a cada capítol intrigat/da.

    Maria Paula Ginard Amores
    4t d'ESO

    ResponElimina
  12. Si me eh llegit es llibre,el recomanaria perquè es molt bo,però al final fa un poc de pena, jo eh vist sa pel·lícula i m'he llegeit el llibre i són semblats, però al llibre conta més coses, però amb la pel·lícula passes més gust.

    Miquel Ferrer
    2n ESO

    ResponElimina
  13. Sí, me l'he llegit, però no m'ha agradat gaire perquè és bastant trist i perquè a cada capítol s'enrolla massa amb qualsevol tema. El recomanaria a la gent a qui li agraden els llibres trists, però a la gent que no els hi agraden no els hi recomanaria. Però crec que a molta gent li agradaria.

    Joan Navarro
    2n ESO

    ResponElimina
  14. A jo m'agradat molt aquest llibre. Jo el recomanaria perquè a més hauríem de sabré com viuen l'altre gent sobre tot la gent que esta en la guerra

    Amal Zaaj Meziani
    1r ESO

    ResponElimina