dimarts, 15 de desembre del 2015

QUINA PASSADA

Explica què t'ha parescut el llibre.
¿El recomanaries?
¿T'ha enganxat a la lectura?


16 comentaris:

  1. El llibre, de moment, no m'agrada massa. En realitat m'agrada la idea i el tema i tot però duc 30 pàgines i se m'han fet eternes. No m'enganxa res però alomillor quan dugui un poc més, si que m'enganxa. Tot i així és un bon llibre.

    Maria Pilar Del Valle
    2n ESO

    ResponElimina
  2. Fins ara he llegit fins al capítol quatre, m'agrada el llibre, però no m'ha enganxat gaire. A veure com avança i si m'acaba enganxant.

    Paula Nicolau Sureda
    2n ESO

    ResponElimina
  3. Aquests llibre, des d'un principi pensava que no m'enganxaria ja que el nom i la portada no hem feia massa ganes. Ara que l'he començat a llegir, la veritat és que m'està agradant i trob que és una història interessant i que segur que ha passat a la realitat. Ja veurem com continua!

    Marina Martí Ginard
    2n ESO

    ResponElimina
  4. He començat a llegir que per ara és espectacular, abans de començà el llibre, el títol m'ha motivat molt i fins ara he llegit fins al capítol 4 i per jo el llibre és molt entretingut. Espero que des dels capítols que he llegit fins al final sigui molt més entretinguts.

    Alejandro Paredes Quintanilla
    2nESO

    ResponElimina
  5. He començat a llegir, vaig per es capítol 4. L'idea des llibre es bona i l'història de ben segur que ha pesat a la vida real. Al principi, quan em varen donar es llibre, pel títol i la portada, no hem va cridar massa l'atenció i la veritat, no hem feia massa ganes llegir-lo, pero ara hem comença agradar, ara me quedat amb s'intriga de si els nins s'en van o queden a l'orfenat.

    Tonina Carrió Sansaloni
    2n ESO

    ResponElimina
  6. Vaig per la meitat del llibre, i em té enganxada, m'agrada molt, és interessant.
    M'ha sorprès perque pensava no m'agradaria però sí. A veure com acaba!

    Marina Martí Ginard
    2n ESO

    ResponElimina
  7. He seguit llegit el llibre fins al capítol 10 m'ha enganxat però no el 100 per cent del què m'esperava. Espero que quan acabi el llibre me motivi molt més del que he llegit ara.

    Alejandro Paredes Quintanilla
    2nESO

    ResponElimina
  8. A jo el llibre m'ha agradat bastant, el recomanaria, trob que ha passat a sa vida real, es títol si es pogués canviar, el canviaria, perque per es titol i sa foto no enganxa i sa gent no s'ho mira, pero ha estat bastan interessant llegir aquest llibre.
    Juan Marcelo De Guilhem Panta
    2n ESO

    ResponElimina
  9. He llegit tot el llibre i m'ha agradat bastant, sobretot la idea de que la tutela dels tres germans s'hagués de repartir entre dos personatges tan diferents.
    Si que el recoman, és molt entretingut i transmet diverses emocions, que és el fa que m'agradi un llibre.
    Al principi no em feia ganes llegir-ho, no sé si pel títol o per la portada. Peró quan el vaig començar em va enganxar, ja que em quedava amb la intriga de saber amb quin dels dos germans es quedarien els tres petits Morlevents.

    En conclusió, m'ha agradat molt.

    Andrea Romo Torres
    2n ESO

    ResponElimina
  10. Ara vaig pel capítol 10 i seguesc igual, m'agrada l'història i l'idea del llibre, però no m'enganxa. Aveure si d'una vegada m'enganxa i el puc acabar!

    Paula Nicolau Sureda
    2n ESO

    ResponElimina
  11. Ara vaig per el capítol 11, així com he anat llegit i el llibre anava avançant m'agrada més l'hostòria i m'he anat interessant per saber com seguia, i això ha fet que llegís bastant més seguit.

    Kelly Morey
    2n ESO

    ResponElimina
  12. Ja he acabat de llegir el llibre. La veritat es que m'ha agradat bastant. Al principi no em va enganxar molt pero el final si, ja que quan m'havia d'aturar de llegir hem quedava amb les ganes de saber si en Simeón es recuperarva o no i amb qui es quedaven els germans Morlavents, amb en Bart o amb la germanastra? Pens que es un llibre bastant bo. A jo m'ha agradat molt, ja que et fa veure com es la vida realment i que no tothom te la sort de tenir uns grans pares.

    Tonina Carrió Sansaloni
    2n ESO

    ResponElimina
  13. Ja he acabat el llibre! La veritat és que m'ha agradat molt i el recomanaria a tohom que li agrada llegir!
    El final no ha estat com jo esperava però ha estat un bon final per aquest llibre tan interessant.
    Si pogués canviar alguna cosa, canviaria la portada ja que no és massa atractiva.
    En conclusió, m'ha agradat molt i m'ha enganxat bastant sobretot al final.

    Marina Martí Ginard
    2n ESO

    ResponElimina
  14. Avui he acabat el llibre, en general m'ha agradat un poc, però no m'ha enganxat.

    Com anava avançant el llibre algunes coses hem sorprenien, com per exemple que en Simeón tengues leucèmia. Però el final del llibre era un poc predictible, es sabía que en Simeón es curaria i que el seu germanastre acabaria com a parella amb el seu metge i també era predictible que trobarien una solució per la tutela dels nens.

    En general crec que no és dels millors llibres que he llegit, però no m'ha des agradat.

    Paula Nicolau Sureda
    2n ESO

    ResponElimina
  15. He acabat el llibre i cuant vaig començar em va agradar molt, l'història era bona com si ves passat a la vida real, em var quedar en curiositat que pensava amb els nins de l'orfenat. Cuant anava per la meitat em agradava encara més, esteia engannxat, com si me poses en primera persona. Pels derrers capítols ja no em agradava tant i em vaig desenguexar un poc però encara així amb va agradar molt.


    Joan Mesquida Massanet
    2n ESO

    ResponElimina
  16. Ja he acabat el llibre i m'ha agradat bastant.
    El que vaig dir al principi, el de la portada, no me crida l'atenció, però si se comença a llegir és un bon llibre i arriba a agradar i a enganxar. O almenys a jo m'ha passat això.

    Kelly Morey
    2n ESO

    ResponElimina