divendres, 23 de setembre del 2022

ACABA LA HISTÒRIA

 





Avui a classe veurem un vídeo. En un moment determinat l'aturaré i vosaltres haureu d'escriure el final. Deixau anar la imaginació, però no oblideu que ja tendreu part de la història, i per tant haureu de ser coherents amb el tema...

Per fer l'activitat, clicau a "comentari", opció "anònim" i posau el nom i llinatge i el curs al final. Si no té nom no es publicarà.

24 comentaris:

  1. Prova
    Júlia Ferrando Cantó
    1r d’ESO

    ResponElimina
  2. Jo crec que el nin l’hi tira la sabata i ho consegueix. Després aquell nin veu que es molt bon nin i l’hi regala l’altre. Veu que a la gent li agrada tenir les sabates netes i es posa a fer netes les sabates de la gent per conseguir aguna cosa de menjar.
    Lluís Massanet Álvarez.
    1r ESO

    ResponElimina
  3. Jo crec que el nin pujara al tren i li donarà la sabata i els pares de l’altre nin l’adoptaran
    I així el nin tendrà família.

    Sergi Barbon Matamales
    1r d’eso

    ResponElimina
  4. Jo crec que el nin pobre fallarà el llançament de la sabata i el nin ric que està al tren veu que no te unes bones sabates i el nin ric li dona la seva altre sabata i el nin pobre es queda amb dues sabates bones i tot agraït, es despedeix del nin ric.
    Joan Escanellas Obrador
    1r ESO

    ResponElimina
  5. Jo crec que el altre nin li dona la seva sabata perque el nin que no te dobes no te sabata per poder anar a puesto i el altre nin que te mes dobles li dona la sabta que li falt i el altre nin a la fi tendra una sabta bona i aixi ell podra caminar amb sabatas que no estiguin rompudes.

    Marc Tous
    1r
    d’ESO

    ResponElimina
  6. Jo crec que el nin que se li lleva la sabata , que per cert té molta mala sort, l’altre nin que se li romp la seva chancla, veu aquella sebata tan bonica, davers de quedarse-la va corregensos i li tirabla sabata per què no arriba i al final le aconsegeuix agafar, aquell nin va ser molt honest.
    Daniel Mascaró Santos 1r d’ESO

    ResponElimina
  7. Jo crec que el nin segueix intentant donar-li la sabata corrent al costat del tren fins que el sòl de l’estació arriba a la fi. Abans de que això passi, el nin que perd la sabata es fixa en que l’altre no en té, que és molt pobre.
    El nin de dins del tren decideix tirar-li l’altre sabate al nin pobre.

    Tomeu Gili Sancho
    Català 1r ESO

    ResponElimina
  8. Acaba que el nin que té la sabata rompuda li tira la sabata al nin de dins el tren, però en un moment donat el nin de dins el tren se fixa que el nin no té sabates, les té rompudes i el nin de dins el tren se lleva l’altra sabata i li dona les dues sabates al nin, i el nin que no te sabates es posa molt feliç.

    Júlia Ferrando Cantó

    Primer d’ESO

    ResponElimina

  9. Jo crec que la història acaba que el nin segueix corrent i corrent fins cansar-se i no poder mes, el nin de les sabates correrà cap a la locomotora del tren i per avisar al conductor per què aturi i ell poder agafar la sabata, la mare del nin de les sabates el cridarà i al final no recuperarà la sabata.

    Joan Tous Garau
    1r ESO

    ResponElimina
  10. Jo crec que li tira la sabata el nin no la agafa, peró el nin de les xancletes, segueix corrents. Arriba un punt que el nin de les sabates “guapes” pensa i troba que el nin de les xancletes, necessita més les sabates que ell, el nin de les sabates “guapes” li tira el altre parell de sabates i li diu que se les quedi. El nin tot content se les prova i s’envà amb les sabates ben content.
    Xisca Serra Perelló
    1r d’ESO

    ResponElimina
  11. Jo crec que el nin que corr per dur-li sa sabata al nin que està al tren, el nin que li dur sa sabata li tirarà al nin des tren i estarà apunt de agafar-la però li cau a n’és darrer moment.
    Però el nin torna allà on la va perdre i la recupera.
    Manel Conejero Piris
    1r ESO 2020-2021

    ResponElimina
  12. Jo crec que aquesta història acaba que amb que el nin que està al tren, li acaba donant l’altra sabata seva, per que veu que a l’altre nin li fa falta unes noves sabates de immediat. I el nin que se li a rompud la xancleta, es queda amb les dues sabates de l’altre nin.
    Neus Romero Peraita
    1r d’ESO

    ResponElimina
  13. Jo crec que es final seria algo així: El nin li tira la sabata, però no hi arriba així que va corrent fins a la sabata la torna a coir, i li tira una altre vegada la sabata, però el nin en mes de coirle li pega a n’és cap i cau del tren, i se queda inconscient i quan el nin de la sabata desperta, desperta al cementeri enterrat i surt per davall la terra mentres els seus pares estan mirant la seva tumba, i sa asusten molt.
    Pau Gili Mayol
    1r ESO

    ResponElimina
  14. Jo crec que al final de la petita història el nin que duia les sabates negres, recupera la sabata, i per sorpresa el nin i li regalarà unes sabates, en honor a la seva honestitat, ja que cada acte té la seva recompensa.
    Maria Muñoz Bernad
    1 ESO

    ResponElimina
  15. Jo crec que el nin de les xancles tira la sabata al altre nin i la agafa, i al cau d’uns anys el nin que es va anar amb tren, torna i deixa les sabates al terra de la aturada del tren i el nin de les xancles vendrà i es donaran una abraçada.

    Joan Toni Amorós Marcos
    1r ESO

    ResponElimina
  16. Jo crec que acabade manera que el nin pobre li tira la sabata i se queda atrencada a un lloc del tren i l'altre nin l'agafa ,i el que tenia les sabates bones s'adona que el nin va sense sabates i va correns per a unes altres sebates que du a la seva moxilla i se les dona de mostra d'agraïment.

    Diego Garcia Contreras , 1 d'ESO.

    ResponElimina
  17. El nin, quan tira la sabata, no te força per arribar i el tren arrancarà cada vegada més ràpid. El nin collirà un tovalloleta i rentarà la sabata fins que el nen arriba.

    Quan ell arriba al cap d’uns dies, veu la sabata neta i que l’ha cuidada molt, veu la sabata del nin rompuda i tot i li dona l’altre sabata.
    El nin que portava la sabata rompuda, té unes sabates noves.

    Víctor Vizcaíno Mestre
    1 ESO

    ResponElimina
  18. Jo crec que el nin pobre li tirarà sa sabata peruqè l’altre nin l’agafi, però l’altre nin es sentirà malament i li donarà les dues sabates al nin pobre. El tren s’aturarà per algun problema i el nin pobre li donarà les dues sabates al nin, però el nin no les voldrà, ja que el nin pobre es va esforçar per poder-li donar. Al final es quedaran una sabata per cada un, i així se’n recordaran un del altre.
    1 ESO Irene Escanelles

    ResponElimina
  19. Jo crec que el nin no podrà cui el sabate i es quedarà molt, trist per que no ha pogut cui el sabate.

    Brayan Sebastian vega
    1ESO

    ResponElimina
  20. Jo crec que el nin fa el llançament i la sabata no arriba a l’altre nin quan el tren pasa el nin agafa la sabata i espera a que el nin torni. Però el nin mai torna.
    Giacomo Vetrano/1r ESO

    ResponElimina
  21. La història acaba que el nin li tira sa sabata, però no arriba per sa velocitat des tren, fins que el nin que estava en es tren li va regalar sa sabata.
    1 D’ESO
    Miguel Sánchez Barbosa

    ResponElimina
  22. Jo croc que no a pot llegar a dar la sapato i el nin le a brestat la saltara sapate i a cedado veíndo en el tren i a posat les sabates i si a hedo.

    Ilyas aarkoubi

    1 ESO

    ResponElimina
  23. Jo crec q acabarà: no li podrà donar la sabata i el sercara pero li
    Costarà i al final el trobara Xavier vadell dols

    ResponElimina
  24. Jo crec q acabarà: no li podrà donar la sabata i el sercara pero li
    Costarà i al final el trobara

    Xavier vadell dols

    1eso

    ResponElimina