dijous, 20 de setembre del 2012

EL TEXT ARGUMENTATIU

Aquí teniu un bon exemple de text argumentatiu. Fixau-vos que tenim un títol, una introducció en què ja queda ben clara la posició i manera de pensar de l'autor, i un darrer paràgraf en què es pot identificar la conclusió de l'autor respecte al tema de la identitat. Un bon text model. Per cert, que l'autor del text és Pere Joan Martorell, i la carta la podeu llegir al Diari de Balears.

8 comentaris:

  1. Toni, no se si és una errada o no però no he pogut acabar de llegir el text perque es talla i no hi ha cap altre full.
    Sobre el que he llegit vull dir que em pareix totalment lògic ja que no es pot deixar que una cultura i una llengua com es la nostra es perdi.
    Hem de fer tot el possible per consevar-la i no deixar que ningu ens l'arrebati.

    ResponElimina
  2. Al·lots, crec que ara ja podem enviar els comentaris sense problemes. Tanmateix, jo els hauré d'autoritzar, però ja no hauríeu de tenir problemes per enviar-los!

    Senzillament heu de seleccionar el perfil "anònim", però pensau a signar-los sempre, sempre, sempre, amb nom i llinatges, en cas contrari no els penjaré

    Salut i perdonau els problemes tècnics.

    Toni Colomer Llobera

    ResponElimina
  3. Estic totalment d'acord, però conticuaré a casa.

    M.Magdalena Sard

    ResponElimina
  4. esta be
    es una putada que ta llevis sa teva llengua
    pero 1 tot sol ,no hi pot fer res .
    A hi estic totalment d'acord amb en jordi xd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    firmat : MARC GINARD

    ResponElimina
  5. Estic totalment d'acord , no podem perdre la nostra llengua i la nostra cultura així com així , hem de fer tot el possible per defensar-la.


    Josep Tous Garau

    ResponElimina
  6. Marc Ginard, pensa que quan escrius a un fòrum d'una classe de català, el teu registre hauria de ser mínimament formal. Això no és cap xat. En tot cas, bé per haver-hi participat, però acura la forma d'escriure.

    Salutacions!

    Toni CL

    ResponElimina
  7. o tandre an compta per a la proxima vagada.(xd)
    gracies per la atencio (B)
    salutacions :Marc Ginard

    ResponElimina