dijous, 25 de març del 2021

PER PENSAR

 Aquesta imatge parla per si sola... ¿Què diu aquesta imatge?



Explica-ho amb les teves paraules. Ha de tenir com a mínim 5 línies. 


Pensa a posar el teu nom, llinatges i curs. 

16 comentaris:

  1. Aquesta imatge ens transmet literalment que estam lligats a la tecnologia.
    Si profunditzam amb l’imatge, podrem captar que ens intenta dir que estam massa capficats dins les tecnologies i no li donam l’impotànica que toca a les coses del nostre voltant. Ens intenta conscienciar que a vegades les noves tecnologies no son bones, que un invent tan avançat i útil, a vegades pot fer-nos mal.
    Si ens fixam bé amb l’imatge, podem veure que en una de les mans del mòbil, hi ha els dits polzes de l’humà, representant que els hi te enganxats.

    Núria Espinosa Morey
    2n ESO

    ResponElimina
  2. Aquesta imatge et fa pensar i reflexionar un munt ja que ensenya a partir d’un dibuix que la gent o el món pot controlar la majoria de coses, però sempre hi haurà una cosa que serà encara superior i això es la tecnologia, hi ha estudis que diuen que una persona pasa mes de 76.000 hores amb el seu telèfon mòbil, es algo que tindrien que canviar començant per els mes petits. Hi ha gent o nins que tenen menys de 6 anys i ja tenen o tabletes o telèfons mòbils, després els grans passen mes temps amb el mòbil que amb els seus fills, no hauria de estar permes que un mòbil pugui llevar una estona de diversió amb el seu fill,es pot canviar es clar que si, amb esforç i sacrifici es pot canviar això però bé, amb resumides contes el món està i estira sempre controlat per les noves tecnologies.

    Juanjo Gutierrez Lliteres, 2n ESO

    ResponElimina
  3. IMATGE PER PENSAR

    Steve Cutts és un il·lustrador i animador londinenc. En aquesta imatge es pot observar com l’home està encadenat al telèfon. Això diu la realitat d’avui en dia, i és que, les persones del segle XXI no sabem viure fora tèlefon mòbil, estem tot el dia enganxats a les noves tecnologies, per estudiar necessitam l’orinador o l’Ipad, per saber una recepta de cuina l’hem de cercar a la xarxa, etc.

    Això és podria remediar una mica, com per exemple, en més de cercar vint pics la mateixa recepta de cuina, la primera vegada que llegeixes la recepta apuntar-la a un paper per així no haver de tornar-la a cercar, etc.

    Maria Cerrato Aguiló
    2n ESO

    ResponElimina
  4. Steve Cutts és un il·lustrador i animador londinenc. El seu treball artístic satiritza els excessos de la societat moderna. Avui venc a parlar sobre una de les seves il·lustracions, en la qual podem observar de manera molt clara un dels principals problemes que tenim nosaltres en aquesta societat que vivim avui en dia: la tecnologia.

    No és que la tecnologia sigui un problema, el problema és que ens controla, igual que nosaltres podem controlar un ca. El pitjor es que ens fa tenir addicció cap a ella d’una manera molt inadequada. Hauríem d’intentar deixar de fer-la servir per a tot el que feim i reduir el seu ús.

    Alícia Gomila Flores
    2n ESO

    ResponElimina
  5. Per a mi en la imatge que es projecta diu que els humans no podem viure sense la tecnologia (mòbil, xarxa socials ect ...) com els gossos no poden viure sense els humans i els gats no poden viure sense els ratolins.
    Però això no és de tot cert ja que totes les persones de l'món si podem viure sense la tecnologia, el que passa és que no volem, pel simple fet que és mes dificil viure sense la tecnologia que amb ella.

    Inmaculada Dominguez Guzman
    2n ESO A

    ResponElimina
  6. El que trob que vol representar aquesta imatge és que ens centram més en les noves tecnologies que amb el que hem de fer al nostre dia a dia.
    En teoria el que tocaria estar al principi d'aquesta cadena hauria de ser l'home i no l'aparell electrònic, no hem de deixat que un mòbil, ordinador... Ens controlin, perquè avui en dia són les noves tecnologies són les que em comanden. No hem de deixar que passi això perquè darrere un mòbil hi ha tota una altra vida, si tens un ca ets tu que el cuidaràs no serà el mòbil. Hem d'intentar no estar tan enganxats a les noves tecnologies perquè el que estem aconseguint és que els aparells electrònics ens controlin i que facem el que volen. I ha gent que no pot viure sense el mòbil per això hem d'aprendre a separar tot el que tenim dins el mòbil i el que hi ha defora, la vida que tenim no depèn dels aparells electrònics depèn de nosaltres.

    -Annelis Morey Bolaños
    2n ESO B

    ResponElimina
  7. Steve Cutts és un il.lustrador de Londres, ell es basa en dibuixos de còmics per expresar com es la societat. Aquesta imatge ens mostra com noltros els humans controlam la majoria de coses però hi ha una cosa que ens controla a noltros. I això ha de canviar, ha de canviar que alguns pares no passegin amb els seus fills, els nins petits tenguin mòbil o ordinador, o que els nins i les nines es perdin oportunitats de anar d’excursió o amb els pares a cualque puesto. I moltes més coses que no ens donam compte, aixì que això ha de canviar.

    Paula Flores Muntaner, 2n ESO

    ResponElimina
  8. El que crec que representa la imatge és que estem condicionats per les noves tecnologies, la imatge és com una cadena, nosaltres, les persones som els que estem més a dalt. El moix necessita que li donem menjar, el ca que el duguem a passejar, en canvi nosaltres som controlats per les noves tecnologies. És necessari que reflexionem, la gran majoria de nosaltres som addictes a les pantalles, el nostre estat d'ànim depèn de si tenim mòbil o no, i això ho hem de canviar, no hem de dependre dels aparells per ser feliços, ja que la vida és molt més que una simple pantalla.

    Marta Nicolau Sureda
    2 ESO B

    ResponElimina
  9. LES TECNOLOGIES: ENS AJUDEN O ENS CONTROLEN?

    Aquesta imatge em dona a reflexionar un munt sobre l’ús de les noves tecnologies que utilitzem en el nostre dia a dia, com per exemple: el mòbil, l'ordinador... Podem veure que un mòbil està controlant tota la cadena que formen els altres éssers vius, per damunt de nosaltres. Això ens fa entendre que passem molt de temps més amb el mòbil que amb tots els éssers vius que estimem. Per solucionar-ho, el que podríem fer és esborrar les aplicacions que ens mantenen distrets durant molt de temps, com per exemple les xarxes socials. Hem de gaudir la naturalesa i respirar l'aire pur, i així, ens sentirem lliures del comandament del mòbil.

    Pere Mascaró Massanet
    2n ESO

    ResponElimina
  10. Aquella imatge em fa reflexionar que la tecnologia ens controla , ja que la majoria de la gent està molt concentrada amb el mòbil i no amb els estudis i altres coses. I també ara hi ha molts d’infants que juguen al mòbil per moltes hores . Jo pens que nosaltres mateixos hem de saber controlar l’ús del mòbil , perquè podem arribar a un punt on ja no podem estar ni un dia sense el telèfon o algun aparell tecnològic .
    Nabila mahmoudi

    ResponElimina
  11. Opin que aquesta imatge representa a molta gente de tot el món, ja que moltes vegades prefereixen el mòbil antes que l’estat d’ànim de la seva mascota.
    La fotografía que veim es la realitat, la gent prefereix el mòbil antes que altres coses mes importants, i si treim al ca a passatgar encara moltes persones duen el mòbil a la mà.

    En conclusió, el mòbil ens controla com vol, però no només el mòbil sino la majoria de tots el aparells tecnologogics.




    Javián Moisès
    2 ESO

    ResponElimina
  12. Aquesta imatge xerra sobre que les noves tecnologies ens mengen el cap i estàs descentrat amb l'exterior. És una cadena continua que no es pot evitar i menys amb els adolescents, ja que s'han criat amb això. Avui en dia pareix que les noves tecnologies són les que ens controlen, ja que per exemple jo no puc estar uns quants de dies sense el mòbil, perquè tenc la necessitat d'estar amb ell. Des del meu punt de vista la forma d'arreglar-ho és que els pares se centrin en els seus fills i ells amb l'exterior.
    Caterina Morey Cursach
    2 ESO B

    ResponElimina
  13. Aquesta imatge fa veure que avui en dia, les noves tecnologies ens controla el dia a dia. Abans era el retoli que encalçava l’aranya,després va ser el moix que comandava el retoli, mes tard el ca duia el moix. Pareixia que les persones erem el final, per seguir la cadena, però les noves tecnologies ens han guanyat a tots. Ara la majoria de persones si no duim el movil demunt, pareix que no anam segurs pel carrer o a on sigui.

    Nerea Pozo Hernàndez
    2n ESO

    ResponElimina
  14. Les tecnologies ens controlen

    La imatge que estic veient crec que es pot interpretar de moltes maneres. Però la meva reflexió és que nosaltres som qui controlam els cans, els moixos... però les noves tecnologies són les que avui en dia ens controlen . Trob que tots hauríem de fer un canvi, ja que la majoria de la nostra població som addictes als aparells tecnològics. Tothom hauria de fer un canvi i disminuir la nostra addicció als mòbils, tauletes, maquinetes de jocs...

    Pau pinso Pons, 2n ESO

    ResponElimina
  15. Avui en dia estem sofrint un descontrol que ens afecta a nosaltres i altres persones indirectament. Les xarxes socials fan que pensem a publicar el que feim o deixem de fer. I esteim constantment revisant els likes i seguidors que tenim, jo sóc el primer que utilitza les xarxes socials, però sé les conseqüències que té. Canvi de comportament. Canvi d'autoestima. Mal humor. Etc.

    Avui en dia una de les coses que més ens efecta són els bàners de compra. Ara quan una persona compra un objecte i altres persones el compren tu automàticament ho compres perquè és tendència, encara que no t'agradi aquell objecte o animal que s'ha posat de moda.

    Ara mateix la majoria de persones són addictes a les xarxes socials. El que ens fa falta és rebre la informació que ens falta per saber com utilitzar les xarxes socials, ja que les persones addictes a les xarxes socials no saben que són addictes i els canvis d'humor que li provoca.

    David Pérez García, 2n ESO

    ResponElimina
  16. Hi ha un Móvil una persona un ca un moix una rata y una formiga. En el capvespre un bon día per pasetgar el móvil pesetgaba a la persona que va fer lo mateix am el ca que volia pasetgar al moix y la rata va fe passetgar al la formiga. Y aixi entre ells se varen pasetgar entre tots. El móvil tenía en la ma un os per el ca que estaba cansat que sa habia guayar una recompensa.
    Junior 2n

    ResponElimina