divendres, 10 de maig del 2013

EL DIARI GROC DE LA CARLOTA

¿T'has llegit el llibre? ¿Recomanaries la lectura d'aquest llibre? ¿Per què? 3 punts
Corregeix el text i pensa a posar el nom i llinatges i el curs.



19 comentaris:

  1. El diari groc de la Carlota, es un dels llibres que mes me ha encantat, perquè xerra sobre les drogues, un tema que afecta molt avui en dia.

    Jo sincerament pens al mateix que la Carlota i que la seva mare, perquè et poden perjudica malalties greus.

    I, si el recoman per totes les persones. Crec que val la pena llegir-lo, ja que el final no em acaba de agradar, perquè no acaba del tot bé tal com en pensava...(me ha decepcionat...), però hi ha agut parts que si que son molt interessants saber-lo.

    Salut.

    Ahlam Zaaj Meziani
    4t E.S.O

    ResponElimina
  2. Si
    Si per què es un llibre molt interesant , t'enganxa i pot ajudar a no fiquete en ses doges




    ESTHER GARCIA 1r eso

    ResponElimina
  3. Sí, efectivament m'he llegit es llibre. Sí que ho recomanaria perque a més de que m'ha encantat llegir-lo és un llibre on aprens coses noves sobre les drogues, com els diferents tipus de drogues que hi ha, els seus efectes i fins hi tot els d'anys col·laterals que poden provocar. He aprés molt llegint aquest llibre i m'ha encantat el seu final.

    Toni Arévalo
    2n ESO

    ResponElimina
  4. sí,me llegit és llibre.
    sí,jo recomenaria el llibre per que te deixa molt clar el tema de les drogues. Pero per a persones de 14 a 16 anys.



    Borja Viejo Espinosa 3r ESO

    ResponElimina
  5. A mi no m'ha agradat massa aquest llibre perque la majoria de llibre xerrava de quin tipus de drogues hi ha, que poden produir i que no podem produir... Pero en part m'ha agradat un poc perque te ajuda a entendre perque no es bo ficar-se en aquest món de les drogues.
    Jo el recomenaria a aquelles persones que estiguin ficant-se al món de les drogues o que ja hi estiguin ficades i també a les persones que els agradi saber informació sobre les drogues i saber perque no es bo ficar-se en aquest món, aquest llibre ho us explicarà molt bé.

    Laura Gili Ginard
    1r ESO

    ResponElimina
  6. Sí que m'he llegit el llibre i estic molt contenta de haver-ho fet, perquè he après moltíssimes coses sobre aquest tema tan ampli i perillòs que és el de les droges. El diari groc de la Carlota ho recomanaria a persones entre edats com 13 i 16 anys, ja que són les edats que més decisions has de prendre i aquest llibre segurament t'ajudarà a escollir el camí correcte.

    Bel Soler Sancho
    2n d'ESO

    ResponElimina
  7. Jo m'he lletgit tot el llibre, i ho trob bastant interessant. Trob que és molt bo i a més pots trobar (al final del llibre) informació que pot servir de molta ajuda. Ho recomanaria sense dubte.
    IRENE VICENS MARTÍN
    3r ESO

    ResponElimina
  8. -Sí m'he llegit el llibre.

    -I sí, el recomanaria, perquè, és un llibre molt interesant amb un bon tema. A més, està molt ben escrit, i per això crea molta intriga. La necessitat que tenía de llegir una vegada començat era tant grossa que fins i tot hem posava a llegir al bany. I també trob que t'aclara i et dona molts motius pels cuals les drogues no s'han de provar.

    Pere Antoni Matemales Díez 2ESO

    ResponElimina
  9. M'ha agredat molt el llibre,perque parla molt bé sobre les drogues i el que actualment esta passant en la actualitat. Recomenaría el libre perque es molt interesant.


    Maties Capó Bernad 3r ESO

    ResponElimina
  10. El diari groc de la Carlota, es un llibre que m'ha agradat molt. ja que trob que es un llibre molt interesant, "informatiu", és a dir, et dona informació sobre un determinat tema.




    Jorge De Guilhem 2n ESO

    ResponElimina
  11. Sí m'he llegit el llibre

    Ma agradat molt perque es molt interesant i el recomanaria a tots els joves que no tenguin clar el tema de les drogues, perque si tens algun dubte t'aclareix el dubte segur!


    Maria del Mar Torres Sancho

    ResponElimina

  12. No vaig acabar de llegir el llibre, però hem va faltar poc.

    -Pel que vaig llegir és un llibre amb un temari interessant, ja que els joves d'avui en dia estan o estaran amb una situació com la del Marc.
    Jo, personalment, el recomanaria a tots els joves. També pens que el llibre et dona una informació bastant bona i conta experiències que de veres acollonen. Per això i molt més m'ha agradat aquest llibre i el recomanaria.


    Josep Tous Garau
    4t ESO

    ResponElimina
  13. si, m'he llegit el llibre
    el diari groc de la carlota és un llibre interessant i amb molta informació sobre les drogues, perquè no s'han de consumir?, efectes de les drogues, quines són les dorgas mes consumides? ... finalment si que recomanaria aquest llibre i especialment a la gent que no té clar el tema de les drogues.
    Allan Valencia Saltos 2n ESO

    ResponElimina
  14. Sí, es clar que m'he lletgit el llibre.

    I sí, recomanaria el llibre ja que t'ensenya molt sobre les drogues, un món molt perillos per els joves i els no tan joves. Et dona molts de motius per no provar-les i crec que aquest llibre l'haurien de lletgir els joves de entre 13-17 anys ja que els costa molt dir que no a les coses per por a ser rebutjats.

    Yolanda Souto Bonnin
    2n ESO

    ResponElimina
  15. Sí m'he llegit el llibre.

    Ma agradat bastant i le trobat bastant interesant aquest llibre ja que jo soc una persona que li costa molt sentra-se amb la lectura.

    Jo el recomenaria a tots el joves de 13-17 anys perque es cuan començes a ficar-te a nel món de les drogues, ja la gent que es fica a les drogues no te idea de les consequencies que pot pasar.


    Antonia Morey Cursach
    2ESO

    ResponElimina


  16. Sí que m’he llegit el llibre.
    He après molt llegint aquest llibre, he trobat que era molt interessant perquè et dóna molta informació sobre les drogues, un tema que afecta molt avui en dia.
    Jo recomanaria aquest llibre a totes les persones que vulguin saber més coses sobre les drogues,perquè segur que si el llegeixes aprendràs coses noves.
    M’ha encantat el llibre i m’ha agradat molt el seu final.



    Maria Morey Cursach

    ResponElimina
  17. Si
    Ma agradat molt perque te te diu que no tas de ficar en les drogues i lo perilloses que poden ser.

    1er ESO
    Llucia Ginard Ginard

    ResponElimina
  18. Sí que m'he lletgit el llibre. Trob que ha estat bastant interessant i t'informa molt sobre les drogues: Quines són, quins efectes provoquen, etc.

    El recomanaria sobretot als joves que són els que comencen a ficar-se en aquests temes, i si lletgissin el llibre a lo millor es pensarien les coses dues vegades abans de fer-les.

    2n ESO
    Dairiné Marte Blanco

    ResponElimina
  19. sí que m'he llegit el llibre.

    Ha estat uns dels miilors llibres que m'he llegit, a part de que esta molt ben escrit, he aprés moltes coses sobre les drogues.
    Ja sabía que les drogues eran molt dolentes per a la nostra salut, però amb aquest llibre na Gemma m'ha acabat de convencer que les drogues són molt dolentes, i que poden causar fins i tot la mort.

    Persuposat que recomanaría aquest llibre, sobre tot als nins i nines que començen a ser adolescents o que ja ho són.


    Bàrbara Maria Ferrer Genovard

    ResponElimina