divendres, 10 de maig del 2013

DIARI DE ZLATA


¿T'has llegit el llibre? ¿Recomanaries la lectura d'aquest llibre? ¿Per què? 3 punts
Corregeix el text i pensa a posar el nom i llinatges i el curs.

15 comentaris:

  1. Si, el 100%. El recomanaria, per què es un llibre que et fa saber com ho pasen les famílies en aquests temps de guerra, com solucionen els problemes...

    M' ha gradat llegir el llibre per aquestes raons!

    Toni Moll Moreno
    4t ESO

    ResponElimina
  2. Si me llegit aquest llibre.
    Es un llibre que recomanaria ja que explica lo que han sofrit la gent de Sarajevo injustament, en un passat, per culpa de la política i dels poderosos.
    Aquest llibre ma impactat molt i ma ensenyat lo que va succeir a Sarajevo durant la guerra.



    Xisca Ferrer Forteza
    4t ESO

    ResponElimina
  3. El diari de Zlata explica la història VERÍDICA de una nina als seus dotze anys sotmesa a la guerra. El fet de que aquesta història estigui escrita per la pròpia Zlata, va fer que des de un bon principi m'interessés i comencés amb ganes la lectura.
    Una de les coses negatives i que no m'han agradat ha estat que, com que era un diari personal, se'm va fer una mica pesat perquè ens contava quasi cada dia de la seva vida durant dos anys. Pel que va a la resta, ens fa reflexionar, pensar i seguir endavant pel que realment volem i ens important.
    Definitivament, recoman aquest llibre si vols tenir una visió diferent i millor del món.
    Caterina Serra Ginard, 3er ESO

    ResponElimina
  4. Sí, he llegit és llibre.
    Jo recomanaria aquest llibre per què et fa veure la crueltat de la guerra per cupa dels polítics de distints països. Aquest llibre m'ha fet veure lo malament que es pot passar quan tens guerra, ho perds tot. Això et fa veure lo bé que vivim nosaltres.
    Joan Cerrato Aguiló
    1r ESO

    ResponElimina
  5. M'he llegit el llibre i el recomenaria perqué és una lectura molt interessant.Peró el que m'ha agradat més del llibre és que és un fet real,on sa propia protagonista (narrador intern) ens conta els seus sentiments i las seves vivències durant una guerra en la qual els nins i las nines com ella no haurien de haver viscut.
    Aquest llibre ens ensenya els horrors de la guerra,i que sempre val més dialogar molt que l'us de las armes.

    Alexandra Mestre Casellas 1r ESO

    ResponElimina
  6. Sí, me l'he llegit tot. El recomanaria a tots els joves més o menys de la nostra edat, i què vulguin experimentar el que és de veres viure durant temps de guerra, i que no tot en aquesta vida és tan fàcil.

    Josep Bisbal Zafra
    4t ESO

    ResponElimina
  7. Jo, Si recomenaria aquest llibre a nins de 14-16, perquè xerra un poc sobre la vida de una nina que passa la seva infància dins l'infern de la guerra a Sarajevo i també t'explica un poc els motius de la guerra i de les persones que es refugien durant tota la fase de la guerra.

    Mercè Llaneras Bru 2nD'ESO.

    ResponElimina
  8. Sí, m'he lletgit el llibre! Recomanaria la lectura del DIARI DE ZLATA, per què ens dona a conèixer una petita part de la por i els fets que hi ha a una guerra. Així mateix, la recomanaria a gent amb una 12 o 13 anys, per què comprenessin millor la trama.

    María Mir Rojas.

    ResponElimina
  9. Sí, m'he llegit el llibre.
    Aquest llibre m'ha agradat molt per dues coses principalment, per la diferent forma en que s'expressen els fets: en forma de diari personal i per l'explicació de l'evolució d'una guerra en primera persona.
    Jo recomanaria aquest llibre a tothom pel fet de conèixer com es viu en plena guerra i el sofriment que es passa.
    Aquests llibres et fa veure lo be que estam i lo poc que ens podem queixar a comparació d'altre gent.

    Miquel Àngel Paredes
    3r d'E.S.O.

    ResponElimina
  10. M'he llegit el llibre el 100%. El diari de Zlata és un llibre que, per la tràgica història que ens conta i pel fet de ser un relat autobiogràfic, ens fa pensar i reflexionar sobre la importància de la vida, que hem d'aprofitar el màxim cada moment i hem de mostrar l'amor que sentim cap a les persones més properes. Llegint-lo t'anadones de que nosaltres vivim en un entorn perfecte, un entorn sense conflictes i on la majoria de gent pot comptar amb les necessitats bàsiques, un entorn en que no ens fa falta res i, per aquest fet , nosaltres de cap manera ens podem queixar de tot el que tenim.
    És cert que és un poc repetitiu, però jo el recoman a tots els que vulguin tenir una visió de la vida diferent.

    M.Magdalena Sard Bauçà, 4tESO

    ResponElimina
  11. Sí, he llegit aquest llibre.
    M'ha agradat que la història hagi estat contada per ella i saber el que sentia en cada moment. L'únic defecte que li trob és que no ens acaba de contar tota la història, acaba en guerra, sense saber si ella acaba bé o no. El recomanaria per el simple fet de que ens fa reflexionar sobre el que tenim i no apreciam, sobre les coses importants en la vida i en que hem de valorar el simple fet de poder dutxar-nos cada dia i tenir un plat de menjar a la taula. Ens fa reflexionar sobre això perquè com bé conta Zlata, de un dia per l'altre podem perdre tot el que tenim, i potser, no tornar a tenir-ho mai més.
    ESTHER RODRÍGUEZ GILI
    3r d'ESO

    ResponElimina
  12. Sí, he llegit aquest llibre.
    M'ha agradat que la història hagi estat contada per ella i saber el que sentia en cada moment. L'únic defecte que li trob és que no ens acaba de contar tota la història, acaba en guerra, sense saber si ella acaba bé o no. Recomanaria aquest llibre per el simple fet de que ens fa reflexionar sobre el que tenim i no apreciam, sobre les coses importants en la vida i en que hem de valorar el simple fet de poder dutxar-nos cada dia i tenir un plat de menjar a la taula. Perquè com bé conta Zlata, de un dia per l'altre podem perdre tot el que teníem, i potser, no tornar a tenir-ho mai més.
    ESTHER RODRÍGUEZ GILI
    3r d'ESO

    ResponElimina
  13. Jo recomanaria el Diari de Zlata a tothom ja que es un llibre que des de principi a fi t'enganxa. Ens relata la crueltat de la guerra i la impotència que es sofreix al veure com familiars i amics s'en van o moren i tu no hi pots fer res. A més, al ser una historia real que li passa a una nina no molt més petita que nosaltres, ens hi sentim un poc identificats i lo trist que seria posar-nos en el seu lloc. La part del mig es un poc avorrida ja que es tot el temps el mateix pero en general, és un gran llibre. I sí, me l'he llegit tot.

    Jordi Muñoz Artigues, 4t d'ESO

    ResponElimina
  14. Sí, m'he llegit el llibre.
    El diari de Zlata és un llibre que no m'ha agradat personalment, no pel fet de que fos un diari. Sinó perquè no ha tengut final i tot el temps xerra de la guerra. Ara que, és un llibre per saber més sobre la guerra i per reflexionar, per veure que les persones que ho passen malament sempre poden lluitar i aconseguir el millor.
    Recoman aquest llibre per les persones que els hi agradaria saber més sobre la guerra des del punt de vista d'una nena de dotze anys.

    Caterina Sancho Capó
    3r ESO

    ResponElimina
  15. no me he llegit el llibre del tot, me he llegit un tros. He vist que anava sobre la vida de zlata durant la guerra a sarajevo. enc are que crec que es interesant jo el recomeneria a tote la gent que li agradi llegir.

    Aaron Vega Vaca
    4t

    ResponElimina