divendres, 10 de maig del 2013

HISTÒRIA D'AMOR A SARAJEVO

¿T'has llegit el llibre? ¿Recomanaries la lectura d'aquest llibre? ¿Per què? 3 punts
Corregeix el text i pensa a posar el nom i llinatges i el curs.

24 comentaris:

  1. -Si i m'ha agradat molt.

    -Si, perque és un llibre molt entretengut, fa que tot el temps estiguis enganxat i pendent del que passara i també així com ha redactat tant be el llibre l'autor.

    Toni Esteva Gelabert
    2n ESO

    ResponElimina
  2. Sí, el me lletgit i sí el recomanaria perquè et fa veure com és estar a una guerra i es molt dur, també hi ha una història d'amor que és molt bonica entre la Selma (la protagonista) i el Petar (que és un amic que tenia de l'infància). Aquest llibrE m'ha agradat molt perquè m'ha fet reflexionar, m'ha fet pensar que si jo estigues allà on visc amb guerra nose que faria. Us ho recoman, llegiu-vos-ho.
    MARIA PAULA GINARD
    3r d'ESO

    ResponElimina
  3. Jo recomanaria "Història d'amor a Sarajevo" a les persones que s'interesen per la història, ja que aquest llibre ens narra fets de guerra. També el recomanaria a persones que els agradi l'amor, perquè com diu el títol trobam una historia d'amor, en temps de guerra.

    Paula Rocha Gomila 3r d'ESO

    ResponElimina
  4. Sí i el recomeneria perquè es entretengut, curios i divertit. L'únic problema que té és que a jo no me va engenxar fins que vaig lletgir el capítol 9. El que em va destecar més d'aquest llibre és la relació entre l'Aida i la Selma, les dues germanes que estan molt unides; la relació entre el pare, en Kemal, i la Selma; i la relació entre el padri Ibrahim i l'Aida.


    Varinia Picó Portugues
    3r ESO

    ResponElimina
  5. Sí que me l'he llegit.

    El principi del llibre m’ha parescut un poc pesat encara que quan he anat coneixent l'història m'ha anat agradant més. Però m'ha disgustat un poc, ja que hem pensava que hi hauria més història d'amor entre els dos joves i menys guerra, igualment ha estat molt bo, però amb un final no molt clar.

    Es un llibre molt recomanable per als adolescents perquè així ens adonam conta del que de veritat es important.

    Neus Melis Bestard
    4t ESO

    ResponElimina
  6. Sí, he llegit el llibre i per això puc dir que per a mi ha estat una lectura entretinguda. El recoman. Els primers capítols em van avorrir una mica però a mesura que anava girant les pàgines m'enganxava al llibre i volia saber com es desenvoluparia o s'acabaria X situació. M'agraden les històries d'amor així que també és un punt pel que m'ha agradat Història d'amor a Sarajevo. A part de la història d'amor, moltes situacions de les que narrava el llibre sobre els conflictes bèl·lics em posaven una mica la pell de gallina per lo durs que eren els temps. Finalment, afegir que m'ha agradat molt com Jaume Benavente ha escrit el llibre.

    Núria Infante Nebot
    3r d'ESO

    ResponElimina
  7. Sí el me llegit, i sí el recomanaria, ja que et mostra com va ser la guerra dels països Balcans, i també així com dins totes les horribles situacions que hi havia es pot crear una història d'amor. Per concluir, és un llibre molt interessant i us ho recoman perquè no vos arrepentireu.

    Joan Massanet Terrassa
    3r d'ESO

    ResponElimina
  8. Sí, me llegit el llibre i el recomanaria ja que m'ha semblat un llibre molt interessant i educatiu pels adolescents, i un dels millors que he llegit. Nosaltres no sabem el dur que es viure en una ciutat que està inmersa en una guerra i gràcies a aquest llibre m'ho he pogut imaginar i així valorar el benestar que tenim aquí. Per aquests motius el recomanaria tots els joves com jo.
    Miquel Gomis Sureda
    3r ESO

    ResponElimina
  9. Si, me llegit el llibre, i el recomanaria a n'aquelles persones que lis agrada llegir llibre d'aquest tipus de històries, perquè t'explica una petita història d'amor, com viuen les persones al temps de una guerra i es bastant dur viure m'entres hi ha una guerra en el teu poble... i també perquè al final de tot m'ha agradat llegir-lo!

    Maria del Mar Tous Riera
    3r d'ESO

    ResponElimina
  10. Si,el me llegit sí el recomanaria perquè es un llibre interessant enganxat molt rapit
    Jhon Erick Rojas
    2n ESO

    ResponElimina
  11. Sí que l'he llegit i la veritat és que el recomanaria perquè he trobat que ha estat un llibre bastant bo d'entendre, amb un vocabulari molt comprensible per la meva edat i sobretot perquè m'ha agradat molt la manera en què s'ha explicat l'autor. L'he trobat bastant entretengut ja què les accions passen en temps de guerra i aquest fet fa que siguin més intrigants i te fa ganes llegir-ho cada vegada més. La major part del llibre ens xerra de la guerra però al mateix temps, ens conta una història d'amor entre una bosniana i un serbi.
    Ens ha fet reflexionar sobre lo dura que va ser la guerra del Balcans.

    Bel Gomila Ginard
    3r ESO

    ResponElimina
  12. Sí, l’he llegit. Al principi pensava que no m’agradaria, ja que és una novel•la en que et conta com una noia adolescent viu la guerra. Però a mesura que l’anava llegint em va començar a enganxar i a agradar, perquè així com l’autor t’ho narra t’imagines que tu ets la pròpia Selma, i és més fàcil d’entendre-ho. També m’ha agradat per les ganes de viure que tenia la Selma, tot i hagués guerra i pogués morir en qualsevol moment. I no només per això, sinó que també, perquè et demostra que si l’amor és sincer res t’he impedeix rompre-ho, malgrat hi hagi una guerra. Per totes aquestes raons recoman aquesta novel•la “Història d’amor a Sarajevo” de Jaume Benavente.

    LAURA GOMILA NAVARRO
    3r d'ESO

    ResponElimina
  13. -Si ma agradat bestant

    -Si, perque és un llibre bestant bo i te fa reflexionar si as de anar a estudiar o no i tambe se vou com estan en temps de guerra que es bestant dificil de viure jo no vui estar a n´el seu lloc perque segur que u passen bestant malament i aposta lligiuvolos qaue vos fera reflexionar!!!

    XISCO SANSÓ MOLINA
    3r d´ESO

    ResponElimina
  14. Sí, l'he llegit, és un llibre molt interessant, ja que t'explica com vivien en el temps de la guerra i veus la dura vida qüotidiana dels seus personatges. M'ha sorprès la maduresa i la poca expressivitat de la Selma com a conseqüència de la guerra.
    Llegi'l, et fa viure una nova experiència i apreciar el que tens.

    Maria Barceló Gili 3r d'ESO

    ResponElimina
  15. No, me he lletgit el llibre,perquè no ma agrada llegir llibres, m'agradaria més fer colque treball o si he de llegir colque llibre que sigui de deport...

    Julian Mielcarek
    3er d'eso

    ResponElimina
  16. Sí, m'he llegit aquest llibre.
    M'ha agradat perquè ami m'agraden aquest tipus d'històries, com passen les persones amb aquest tipus de vida, també perquè selma amb aquest tipus de coses que li passa té aquest romanç.
    el recomanaria a gent que li agradin els romanços i aquestes coses.
    Estrella Serrano Dolç
    1r d'ESO

    ResponElimina
  17. M' he llegit aquest llibre.
    M' ha agradat , per que a jo me agraden llegir aquests llibres, i top que na Selma a estat molt valenta per fer tot el que ha fet per la seva família. El que no m' ha agradat es que acaba amb un final obert.
    I si que recomanaria aquest llibre per llegir , per que trop que es entretingut.

    Maria Torres Negre.
    4t d' ESO

    ResponElimina
  18. No me he acabat de llegir el llibre, pero lo que lligit me agradat i si el recomeneria que el llegexin la gent, perque es una bona historia.

    Aroha Vega.
    4tESO.

    ResponElimina
  19. Sí, m'he llegit el llibre.
    M'ha agradat perquè conta una bona història, i la experiencia que va tenir aquesta nina enmig de la guerra. El recomenaria a la gent de la meva edat.
    Jordi Danús Ballester
    2n d'ESO

    ResponElimina
  20. Sí, m'he llegit el llibre.

    El recomanaria a les persones que els agrada els temes de les guerres, els romanticismes i l'intriga, perque explica molt bè el tema que està passant a Sarajevo i amb una intriga i amb cada patiment que no saps si el llibre acabarà malament o no, i degut a naquesta guerra, s'enadona que ha trobat l'amor.

    Catalina Herrero Bestard
    3r ESO

    ResponElimina
  21. si me llegit casi tot el llibra i per lo que e llagit el llibre es bastant bo per tote la gent aquesta que las grade lo de les gerras i totes aquestas coses es un llibre bastant bo i el recomeneria a bastante gent

    miquel angel torrens morey 3eso

    ResponElimina
  22. Molt bé la majoria de comentaris. Enhorabona lectors!

    Toni CL

    ResponElimina
  23. Sí, me lletgit el llibre.

    El recomanaria a tots el edolascents, perquè es un llibre que enganxa per sabre com es la vida entre la guerra. I també com aquest nina ajuda a la seva família i troba l'amor a sarajevo.

    Maribel Rosselló Escamilla.
    2nESO.

    ResponElimina
  24. Sí, m'he lletgit tot el llibre i sincerament crec què és un llibre molt bo que ens ensenya molt de la vida, que nosaltres pensam que esteim malament però la gent, que viu a un país amb guerra, ho passa molt més malament que nosaltres, perquè es perden persones molt estimades i potser la teva casa i tot el que tens.
    Recoman el llibre a totes les persones que els hi agradi lletgir i que siguin molt sentimentals ja que, aquest, és un llibre molt profund.


    Elena Barba Villán 4rt ESO.

    ResponElimina