dimarts, 26 de novembre del 2013

LECTURA 2 CV




¿T'has llegit el llibre? ¿Recomanaries la lectura d'aquest llibre a futurs lectors? ¿Per què? 2,5 punts
Corregeix el text i pensa a posar el nom i llinatges, i el curs. (No publicaré cap comentari sense aquestes dades)

45 comentaris:

  1. sí, le llegit i ha estat molt bo,recomanaria la lectura a tots els lectors de qualsevol edat.jo trobo que es diferent a "Cul de sac"per qué en Manuel i en Víctor han de viure sols al carrer i en Ramon tenia casa i no era maltractat.
    Joan Carrió Cassellas

    ResponElimina
  2. Si,le llegit i ha estat molt bo, recomanaria la lectura a tots els alumnes que volguesin llegir. La meva opiniaro personal es : Ma grederia que i agues una altra segona part del llibra.

    Joan rodriguez gili.
    1 Eso

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bé, Joan. L'any que ve demanarem a Gemma Lienas que ens escrigui una segona part.

      Elimina
  3. M'ho he llegit fins a la pàgina 108, 2 CV fins a hon he arribat està molt bé. Ho recoman per a tots perque es un llibre molt interesant.
    Manolo Pozo, 1eso

    ResponElimina
    Respostes
    1. Manolo, jo et recoman que l'acabis de llegir! Esper que dimarts l'hagis acabat!

      Elimina
  4. Sí,he llegit el llibre.I tant que recomanaria a n'aquest llibre.Perquè es molt entretengut i interesant,trob que intenta transmeter als lectors com viuen moltes families i el que han de fer per poder menjar.M'ha agradat molt,però el final et fa quedar amb les ganes de saber que farán.
    Caterina Llinàs Llull 1er ESO.

    ResponElimina
  5. sí, l'he llegit m'ha agradat molt .El recomanaria perquè té un poc de tot: drama,acció...

    Biel Tous Hernàndez
    1r d'ESO

    ResponElimina
    Respostes
    1. Biel, podries ser una mica més clar... Si t'ha agradat tant bé que podries intentar convèncer els futurs lectors perquè iniciïn la lectura de 2 CV, i amb el teu comentari pentura no s'acabaran de decidir! Venga, inspira't!

      Elimina
  6. sí, le llegit ha estat molt divertit i entretingut, ho recomeneria a altre gent,perque veura a dos nins com es cerquen la vida per sobreviura.

    toni sureda

    ResponElimina
  7. Sí, m'ho he lletgit i m'ha agradat molt perqué, és un llibre que ens fa reflexionar i pensar amb el que tenim, que és molt. I també, perqué així com viven en Víctor i en Manuel és una situació extrema.

    Sebastià Gomila Gili
    1r d'ESO

    ResponElimina
    Respostes
    1. Totalment d'acord, Sebastià. Estic content que la lectura d'aquest llibre et faci valorar tot allò que tenim, que és molt! El sol fet de disposar d'un plat damunt la taula diàriament tres pics al dia, demostra que som uns afortunats.

      Salut!

      Elimina
  8. Sí, m'ha agradat bastant. Recomanaria el llibre a tots els que els agrada llegir. M'agradaria que el final no fos tan amarg, i no ens deixes tants de dubtes, però estiguin arrestrats o no, en Víctor i en Manuel són dos nois que sempre miren cap el futur.
    Bàrbara Mascaró Massanet
    1r ESO

    ResponElimina
  9. sí, a mi m'ha agradat molt. Recomanaria aquest llibre, perque es molt interessant, a més si vos agrada lletgir llibres de segur que aquest te agradarà. El que passa es que al final et deixa amb les ganes de saber com en Víctor i en Manuel s'apanyen per cecar un altre lloc per viure i sortir de dins la furgoneta on estan arrestats...
    Caterina Genovard Ginard.
    1 ESO.

    ResponElimina
  10. Sí, he llegit el llibre i m'ha agradat molt. El recomanaria a tothom perquè és un llibre que ensenya que la vida al carrer no és fàcil i que som uns afortunats per tenir una família i una casa on viure.

    M. Magdalena Nicolau Sureda
    2n d' ESO

    ResponElimina
  11. Sí, sí que m'ho he llegit.I el recomanaria perquè és un llibre que costa més aturar-se una vegada l'has començat, que començar-lo.I et fa veure que nosaltres vivim molt bé, que hi ha gent, per mala sort cada vegada més, que no té ni una quarta part del que nosaltres tenim. Que ens queixam si ens toca col.laborar una mica a casa, quan, a n'aquest cas, en Manuel i en Víctor, dos germans menors d'edat, no tenen una considerada casa. O si hem de fer deures, quan ells no van ni a escola. O si el menjar que ens donen no ens agrada, quan ells treballen dia i nit per aconseguir un mínim d'alimentació. Hem d'aprendre a apreciar el que tenim, que com més tenim, més volem.

    Pau Sanxo
    2n ESO

    ResponElimina
  12. Si. Si, m'ha agradat molt. És un llibre que et fa obrir els ulls, et fa adonarten de lo afortunat que ets de haver nascut a n'aquest país. El recomanaria perquè és un llibre molt entretingut, es a dir, no pots deixar de llegir-lo perquè la història enganxa i que et fa reflexionar.
    Maria Navarro Peset
    1r ESO

    ResponElimina
  13. Sí, l'he llegit. A mi no m'agrada llegir i aquest llibre m'ha enganxat. Supós perquè ens mostra aquest món que molta gent viu i que noltros no veim.Té fa pensar en moltes coses.
    L'heu de llegir perquè val la pena.

    Sebastià Sansaloni Flores
    1r ESO

    ResponElimina
  14. Sí, el m'he llegit. I m'ha agradat bastant. Jo el recomanaria a lectors sobretot joves, com nosaltres, perquè és una lectura que ens fa reflexionar sobre la pobresa que hi ha en el món. Això sí, aquest final tan obert no m'agrada gaire. ¡Et deixa amb la mel a la boca!
    Montserrat Santandreu Gelabert
    1r ESO

    ResponElimina
  15. Si m'ho he llegit i m'ha agradat molt i el recomanaria perquè ens ensenya que hem de sabre valorar el que tenim. No ens adonam compte de la gent que ho passa malament i que viu només per sobreviure dia rera dia. Crec que et dóna una lliçó de valentia i coratge.

    Joan Toni Artigues Flaquer
    1ESO

    ResponElimina
  16. Sí. Jo recomenaria la lectura de 2 CV pel simple fet de poder valorar lo bé que vivim nosaltres, i que no ens falta res.
    Moltes vegades ens queixam sense motiu, i això et fa veure lo malament que viuen molts de joves avui en dia pel carrer.
    No estaria malament que hi hagués una segona part.
    Joan Cerrato Aguiló
    2n ESO

    ResponElimina
  17. Sí, si que he llegit el llibre. M'ha agradat però a vegades se m'ha fet un poc llarg i aburrit perquè a vegades tot el temps repetia el mateix.
    Recomenaria aquest llibre a les persones entre 12 i 16 anys i a les que els agraden els llibres que tracten sobre temes de carrer i de com enfrontar-se a la vida sense tenir casi res.

    Laura Gili Ginard
    2n ESO

    ResponElimina
  18. Sí, he llegit el llibre i m'agradat perquè ens relata un història creïble i ens mostra la realitat, però trob que la història és un poc repetitiva, encara que hi ha trossos bastants interesants. Ho recomanaria a persones majors de 12 anys, ja que crec que gent menor d'aquesta edat no ho acabaria d'entrendre del tot.

    Maria Gili Ginard
    2n d'ESO

    ResponElimina
  19. Sí,a mi personalment m'ha agradat molt ,ja que,des de bon principi et deixa l'intriga del que passarà en capitols següents.
    Recoman el llibre a futurs lectors , perquè en certs moments et fa reflexionar sobre la vida i lo agraits que hauríem d'estar del que tenim.
    Núria París Casellas.
    1r ESO

    ResponElimina
  20. Sí,m'he llegit el llibre i m'ha agradat molt perque tracta d'un tema bastant interessant per els nois i noies de la nostra edat i els ho recomanaria ja que ens informa sobre com és de dura la vida si ets pobre i en determinades circumstàncies.

    Sebastià Matamalas Sureda
    2n d'ESO

    ResponElimina
  21. Sí,m'ha agradat moltíssim.

    Recomanaria el llibre a tots, perque així valoréssim lo que tenim i que no ens queixéssim tant! Aquest llibre ens transmet les situacions que estan els altres, com per exemple el sofriment.

    Amal Zaaj Meziani
    1r ESO

    ResponElimina
  22. Sí, l 'he llegit. Trob que es un llibre bastant recomanable a partir dels 12 anys no abans, ja que pens que té un contingut una mica fort. M'agradaria que el seu final hagués estat més feliç per en Víctor i en Manuel.
    Maria del mar Nicolau Sureda
    1r ESO

    ResponElimina
  23. Sí, m'ha encatat, es molt adequat per gent d'entre 12-13 anys perquè així la gent valorariem més el que tenim. I en tota la miséria que hi ha en el món no m'hos hauríem de quexar.
    Lo que el final no m'ha agradat podria tenir un poc més d' acció.

    Pere Joan Infante

    1r ESO

    ResponElimina
  24. Sí, el recomanaria a qualsevol lector perqué te un poquet de tot i aixó fa que ens agradi el llibre. Peró al final et desepciones un poquet, perqué ¡No hi ha segona part!

    Serafí Nebot Ginard.
    1r ESO

    ResponElimina
  25. Sí, m'he llegit el llibre i m'ha agradat, però es un poc repetitiva i interesant per que son nins de la nostre edat, me hages agradat que acabes diferent.
    El recomanaria a majors de 12 anys

    Llucia Ginard Ginard

    2n ESO

    ResponElimina
  26. No me he acabat de llegir el llibre pero per el que he llegit pens que esta be.El recomenaria a la gent de partir de 12 anys.

    Mar Seguí
    2n ESO

    ResponElimina
  27. Me he llegit la mitat, i crec que hauríem de pensar tot lo que tenim mentres ells i altre gent roben per sobreviure.
    també ma enganxat molt ja que el final sen duen els 2CV.
    Jo ho recomanaria als futurs lectors perquè aixi pugin sabre lo que viuen les persones pobres. Un consell, no us queixeu molt!

    Oualid Zaaj Meziani
    1r ESO

    ResponElimina
  28. Sí, l'he llegit. Jo el recomanaria als nins majors de 10 anys que els agrada llegar, perquè et fa reflexionar sobre l'afortunats que som.
    A jo m'ha agradat, però trob que té un final massa obert

    Marta Gili Esteva

    1r ESO

    ResponElimina
  29. Sí, l'he lletgit. M'ha agradat perquè t'ensenya a que hi ha gent que viu més malament que tu, que has d'estimar el que tens i no queixarte del que tens, però així i tot, qualque part és repetitiva ja que xerra del mateix bastant de temps.
    El recomanaria a molta gent perquè és entretengut i t'ensenya coses de la vida.
    Joan Navarro Caldentey
    2n d'ESO

    ResponElimina
  30. Sí, m'he llegit el llibre. M'ha agradat bastant perque ens mostra que hi ha persones, en aquest cas dos adolescents, que viuen en un cotxe i les costa molt aconseguir diners per comprar-se roba i menjar, i no es queixen tant com nosaltres, que tenim tot això, o més, i encara ens queixam. M'agradaria que hi hagués una segona part perquè m'he quedat amb l'intriga.
    Recomanaria el llibre a nins i nines majors de 12 o 13 anys.

    Antònia Massanet Piris 2n ESO

    ResponElimina
  31. Si m'he llegit i m'ha agradat, i tambe le trobat interesant perque son nin de 12 anys .Si que el recoman a nin de parti de 12 anys


    Esther Garcia Bauza
    2n ESO

    ResponElimina
  32. Si m'he llegit i m'ha agradat, i tambe le trobat interesant perque son nin de 12 anys .Si que el recoman a nin de parti de 12 anys


    Esther Garcia Bauza
    2n ESO

    ResponElimina
  33. Si, me he llegit el llibre jo el recomanaria als lectors de a partir de 12 anys perque et fa veure que no ens podem queixar tant de les coses perque la pobresa existeix i nosaltres nomes pensam amb nosaltres i ells tambe existeixen esper que els futurs lectors que el llegixin que els i agradi!

    Barbara Llinas Llull
    1er Eso

    ResponElimina
  34. Sí, jo el recomanaria perque ens fa saber que som privilegiats.
    No m'ha agradat perque tot va del mateix, que si en Manuel i en Victor fan allò, que si fan allò altre.


    Mateu Andreu Sanso Llull
    1r d'ESO

    ResponElimina
  35. M'he llegit el llibre i m'ha agradat molt l'unic que no m'ha agradat gaire ha estat el final. El recomenaria a nins de 12 a 14 anys.

    Mirella Femenias Unruh, 2n Eso

    ResponElimina
  36. M'he lleguit la meitat del llibre ja que no ha estat un llibre que m'hagi agradat molt. Era un poc repetitiu. És molt bo, però jo no sóc d'aquets llibres.
    Et fa pensar sobre nosaltres, que ens queixam per tot quan ho tenim tot, i ells no tenien res i havien de cercar-se la vida sols. Ho recomanaria per a la gent que li agradin aquets llibres a partir de 12-13 anys.

    Alma De Cruz Sancho
    2n ESO

    ResponElimina
  37. Sí, m'ho he llegit i m'ha agradat moltissim perquè m'he ficat dins els personatjes i això m'ha ajudat molt a valorar tot el que tenc.

    Margalida Flaquer Ferriol

    1r d'Eso

    ResponElimina
  38. Si.Me he llegit el llibre.Allo no ma agradat molt perque aquest tipus de llibre no m'agrada.El recomenaria per la gent que li agradas els llibres que tracten de que no tenen dobes,que viuen al carrer...Pau Aragón Nicolau 2n ESO

    ResponElimina
  39. Sí m'he lletgit el llibre, i m'he ha agradat perque t dones conta de que hi ha algunes persones sense casa, sense feina, sense res I t'agradaria fer alguna cosa al respecte per ells. M'he quedat amb les ganes de lletgir la segona part, si hi ha, clar. El recomanaria a les persones de 12 anys o més majors.

    Laura Pozo Flores,
    2n ESO.

    ResponElimina
  40. sí que me llegit el llibre i es molt bó.Li recomenaria el llibre a qualsevol persona perque aqest llibre ensenya a saber que tu estas molt be però hi ha altres persones que no hi están tant.

    Toni Mayol Nebot

    1 ESO

    ResponElimina
  41. Jo no le llitgit tot el llibre com per opinar. però per els capituls que he llitgit es bastant entretingut!
    Joan Alzamora Febrer
    1r Eso

    ResponElimina