dijous, 29 de maig del 2014

L'AMIC RETROBAT

¿T’has llegit el llibre? ¿Recomanaries la lectura d’aquest llibre? ¿Per què?
Pensau a posar el nom i els llinatges, i el curs. 3 punts 


3 comentaris:

  1. M'he llegit el llibre sencer, i m'ha agradat moltíssim perquè m'agrada molt la novel·la històrica i, a més, és un llibre que no et deixa indiferent després d'haver-lo llegit, un llibre que marca un abans i un després a la teva vida. El recoman a tothom que ho vulgui llegir, és un llibre curt però molt interessant, ple de reflexions i que et fan pensar en els temes més rellevants de la vida.
    IRENE VICENS MARTÍN
    4t ESO

    ResponElimina
  2. Sí, i el recomanaria a tothom que li agrades la segona guerra mundial i l'amistat, ja que va de les dues coses. És un llibre amb molts de noms al principi i, a la vegada, molt avorrit però si segueixes llegint fins al final no vols que s'acabi, ja que és molt emocionant i trist al final.

    Varinia Picó Portugués
    4t ESO

    ResponElimina
  3. Sí, i el recomanaria a tothom que li agrades la segona guerra mundial i l'amistat, ja que va de les dues coses. És un llibre amb molts de noms al principi i, a la vegada, molt avorrit però si segueixes llegint fins al final no vols que s'acabi, ja que és molt emocionant i trist al final. L'únic problema del llibre es que és molt curt i massa pesat al principi però per la resta de pàgines, és el llibre més entretingut de la Segona Guerra Mundial que jo he lletguit des de que som viva.

    Varinia Picó Portugués
    4t ESO

    ResponElimina