dijous, 29 de maig del 2014

MECANOSCRIT DEL SEGON ORIGEN


¿T’has llegit el llibre? ¿Recomanaries la lectura d’aquest llibre? ¿Per què?
Pensau a posar el nom i els llinatges, i el curs. 3 punts 


5 comentaris:

  1. Sí, he llegit el llibre. ¿Si recomanaria aquest llibre? Sí, perquè deixant a part de què a jo m'ha agradat molt i soc molt fanàtic de la ciència-ficció, és un llibre molt entretingut i que demostra moltes de les possibles apocalipsis que podia sofrir la humanitat.
    Però no només per això, sinó que també ens mostra com la mentalitat dels adolescents va canviant al llarg del temps i que s'adapta a les necessitats.
    Recomanaria aquest llibre a tota la gent que l'hi agradi aquest gènere literari, ja que és una lectura bastant entretinguda i per mi fantàstica.

    Miquel Alzina Maria

    ResponElimina
  2. Sí, m'he llegit el llibre. Al principi no me va agradar molt, però a mesura que em posava en la pell dels dos joves sols en tot el planeta, m'agradava i m'enganxava de cada vegada més. Aquest llibre et fa pensar en moltes coses: en com dos joves poden fer que la humanitat no s'extingesqui, en la soledat, la valentia, en no tenir por; en ser forts. Trob que és una bona lectura per llegir, ja que et transmet molts sentiments i pensaments. Alhora et transporta en una aventura d'amor, d'amistat, de confiança, de superació, d'esforç...Així que, per tot el que he dit i més, el recoman.

    LAURA GOMILA NAVARRO
    4t d'ESO

    ResponElimina
  3. Sí, m'he llegit el llibre. Recoman la lectura perquè a part de que quan el comences no et pots aturar de llegir-lo, t'explica totes aquelles aventures i circumstàncies pel qual passen dos personatges en una vida on probablement només hi eren ells. Et fa veure la vida d'una altre manera, és a dir, els dos personatges principals varen poder sobreviure en un món buit, fora ningú. En conclusió, podem dir que en una vida senzilla, fora ningú, podem ser feliços igualment. El final d'aquest llibre és molt impactant, et fa reflexionar bastant. Ha estat un dels millors llibres que he llegit, vos ho recoman!
    Bel Gomila Ginard

    ResponElimina
  4. No m'he acabat el llibre.

    Recomano sincerament aquest llibre perquè és uns dels pocs llibres que m'agradaria llegir sense, és un llibre molt interessant i ple d'accions per la gent que li agradi, tracta bàsicament de la invasió alienígena i la història d'una nina i un nin que quasi es pensen que han quedat sols i s'han d'enfrontar a dures decisions, i han de créixer psicològicament molt aviat, no és un llibre amb violència, és un llibre d'aventures i acció no n'hi ha molta, però enganxa si el lligeixes amb una continuïtat.

    Nadal Mayol Gelabert 4t

    ResponElimina
  5. M'he llegit el llibre, i el recomanaria a qualsevol persona que tengui més de 16 anys, ja que conta una vida de dos jovenets que es queden tot sols al món, cosa que ha de ser bastant dur quedar-se a un món silencios.

    El llibre et fa reflexionar i pensar que noltros avui en dia vivim molt bé, i que dos joves com n'Alba i en Dídac de tant sols 13 anys han de sobre viure a una desgràcia tant gros i ensenya que sempre hem de tirar endavant i ser molt forts.

    Maria del Mar Tous Riera
    4t ESO

    ResponElimina