divendres, 4 de novembre del 2022

L'ACCENTUACIÓ

Bon dia, alumnes de primer (i a la resta també us desig un bon dia),

Aquí teniu el vídeo sobre l'accentuació que hem vist avui a classe, i que us servirà per repassar i treballar aquest tema. Espero que us sigui útil.

Dilluns que ve, a classe, continuarem resolent tots els dubtes sobre accentuació i farem exercicis.

¡Bon cap de setmana!

Salutacions,

Toni CL


4 comentaris:

  1. Jo en aquesta imatge m’suggereix que veig un nin tot sol volguent jugar a la pilota i tots estan asseguts i no volen jugar amb ell perquè se estimen mes mirar el movil que jugar amb la pilota amb el nin .El nin també jo el veig trist perquè no te amics ,i vol divertir-se i passar el temps jugant a futbol ,es vera que son mes gran que ell però tampoc es perquè l’abandonin els seus amics.

    ResponElimina
  2. Jo en aquesta imatge m’suggereix que veig un nin tot sol volguent jugar a la pilota i tots estan asseguts i no volen jugar amb ell perquè se estimen mes mirar el movil que jugar amb la pilota amb el nin .El nin també jo el veig trist perquè no te amics ,i vol divertir-se i passar el temps jugant a futbol ,es vera que son mes gran que ell però tampoc es perquè l’abandonin els seus amics.
    ALEJANDRO ALZAS ESCANELLAS

    ResponElimina
  3. El nin està enmig de la plaça i vol jugar a futbol, però tota la gent que està a la plaça està asseguda a un banc i juga o mira el mòbil. Crec que avui en dia la gent està massa enganxada amb el mòbil i que haurien de fer més coses apart d’això i crec que un plaça es per fer esport… Per mirar el mòbil pots quedar-te a casa.

    Andreu Forteza Danús

    ResponElimina
  4. Jo en aquesta imatge veig un nin tot sol volguent jugar a la pilota i tots estan asseguts i no volen jugar amb ell perquè se estimen mes mirar el movil que jugar amb la pilota amb el nin .El nin també jo el veig trist perquè no te amics ,i vol divertir-se i passar el temps jugant a futbol ,es vera que son mes gran que ell però tampoc es perquè l’abandonin els seus amics.
    Alejandro Alzas Escanellas

    ResponElimina