dijous, 16 de febrer del 2023

IMATGE PER PENSAR

Explica amb les teves paraules què et suggereix aquesta imatge. Ha de tenir com a mínim 5 línies.

31 comentaris:

  1. Es un nin que vol jugar a futbol amb dos amics seus a n’és parc però els dos amics estan amb el mòbil i no volen jugar a futbol. Si el nin mira cap el seu voltant vora que tothom està amb el mòbil.El nin jo crec que sent que ningú vol jugar amb ell, però no es que no vulgui jugar amb ell sinó que tothom estan amb els mòbils. Jo crec que el món que vol jugar li ha demanat si volen jugar amb ell però no li han fet cas.
    Maribel Alzas Escanellas

    ResponElimina
  2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Es un nin que vol jugar a futbol i els seus amics de clase estan enganchat amb el mòbil en canvi de jugar amb la pilota. Com ara els nins d’avui en dia sobrexplota la tecnologia en canvi de disfrutar la seva infància.Andrei

    ResponElimina
  4. un nen que volia jugar a futbol a una plaça però veu que tots els nens que estan al seu voltant estan amb el mòbil i se sent trist.

    ResponElimina
  5. Jo lo que veig a la imatge és que hi ha un nin tot sol al parc enmig amb una pilota sense cap amic amb el que jugar, perquè tots els seus amics estan mirant el mòbil, asseguts als bancs. Jo crec que el nin enmig del parc està un poc tot sol, perquè el seus amics estan jugant amb el mòbil. Jo amb el meus amics mai he deixat un amic jugar tot sol a la pilota i jo jugar amb el mòbil, en canvi els nostres amics feim tot el contrari jugam a la pilota.
    MIQUEL CURSACH 1r ESO

    ResponElimina
  6. Yo lo que estic mirant es un nin tot sol al pati i els altres nins amb el movil asseguts i supòs que ningú voldrà jugar amb ell ni els seus amics ni ningú perquè estan enganchats a el mòbil i per això no volen jugar amb ell i per això està trist i com ningú vol jugar amb ell no pot jugar a futbol i no juga amb els altres nins perquè no tendra mòbil. Manu Rodriguez Arto

    ResponElimina
  7. En aquesta foto veig un nin que vol jugar a futbol amb algú de les persones que hi ha assegudes al voltant seu, aquelles persones estan jugant amb el mòbil o a la tauleta, enganxats.
    Avui en dia la gent està més enganxada als mòbils, tauletes, ordinadors i altres, que a la seva pròpia vida fora de la tauleta o el mòbil.

    Arnau Costa Massanet

    ResponElimina
  8. Jo en aquesta imatge veig un nin tot sol que està preparat per jugar a futbol però ningú juga amb ell perquè tots estan amb el mòbil i jo crec que el món hauria de deixar un poquet de utilitzar el mòbil o qualssevol aparell electrònic. I també haurien de jugar amb ell perquè jo trob que haurien de fer un esport, Jo crec que els pares tampoc no ho fan bé perquè li podrien haver jugat amb ell o que se envaguin a casa. Xavi Costa Massanet.

    ResponElimina
  9. Jo crec que el nin que està amb una pilota. Està sol perqué els altres estan amb els mòbils i ell vol jugar amb s’ha pilota però els altres estan amb el mòbil , per això està sol.
    Però també potser que està sol perquè no te amics.

    Colau Ribas Jiménez

    ResponElimina
  10. En el parc hi ha un nin amb una pilota que vol jugar al futbol però els nins estan tot el dia jugant amb el mòbil o la tablet pues la gent lla no vol jugar al carrer. El missatge es que la tenologia fa que la gent no surti de caseva.

    ResponElimina
  11. Jo crec que el nin que està amb una pilota està sol perquè els altres estan amb els mòbil i ell vol jugar amb la pilota però els altres estan amb lo seu, per això està sol.
    Però també potser que està sol perquè no té amics.

    Colau Ribas Jiménez

    ResponElimina
  12. Jo veig un amb una pilota de futbol amb ganes de jugar però ara la societat està enganxada als aparells electrònics i hi ha molts d’incidents per culpa de ells.

    Simone Vetrano

    ResponElimina
  13. Un nin sol que vol jugar amb sa pilota però els altres nins estan amb els mòbils i no jugan amb al mòbil.

    Ariadna.

    ResponElimina
  14. Un nin sol mentres l’altre gent es addicta en els dispositius electrònics i el nen no te amb qui jugar però tots els seus amics també son addictes en els telèfons tablets

    Noa Valls mencion

    ResponElimina
  15. El nin no pot jugar amb ningu per que tota la gent que hi ha al parc està enganxat a les pantalles i van al parc per fer el mateix que fan a ca seva.
    Ona Riera Llinàs.

    ResponElimina
  16. un nen que volia jugar a futbol a una plaça però veu que tots els nens que estan al seu voltant estan amb el mòbil i se sent trist. Dhayra

    ResponElimina
  17. Jo veig un nin jugant a futbol tot sol i els altres estan en els mòbils
    I els altres no volen jugar

    Álvaro Cobo Gil

    ResponElimina
  18. Jo ha n’aquesta fotografia veig un nin amb moltes ganes de jugar a futbol però vivim a una societat en que la gent prefereix estar amb les pantalles que no jugar com s’ha fet tota la vida. (Jordi Jofre Cantó)

    ResponElimina
  19. Yo pens que el nin que està amb la pilota bol jugar amb els nins però les nins estan enganxats amb el mòbil.Alejandro Merchan

    ResponElimina
  20. Jo crec que el nin vol jugar a la pilota però els oltres nins estan molt enxufats a la tecnologia. I com estan tan enchufats no volen fer res domes mirar els mòbils. Tindríem que deixar els mòbils i sortir mes a jugar. Xavier vadell.



    ResponElimina
  21. Qui el nin vol jugar amb els seus amics per els seus amics estan amb el mòbil mentres tant el nin amb la pilota està sol trist perquè ningú jugue amb el per això els mòbils estan controlant als nins se estan volvent
    addictes això
    Bismar Asbel Carvajal

    Bismar Asbel Carvajal

    ResponElimina
  22. Jo a la foto veig un nin que vol jugar a fútbol i despres veig moltes persones amb el mòbils . Jo crec que si surts es per estar amb amics… no per estar amb els mòbils.

    ResponElimina
  23. Jo opin que el nin vol jugar e futbol però tota la gent està engantxada al mòbil.
    Are molta gent està engantxada al mòbil i no surt de ca seve en mes de anar a jugar i divertir-se pel carrer amb els amics.
    Dídac López Ramón

    ResponElimina

  24. Es un nin que vol jugar a fubol a una plaça però els seus amigs no volien jugar amb ell estan amb el seu mòbil i no volen jugar . Jo crec que ara la majoria de nins i nines només estan amb el mòbil i no disfruten la seva infància

    Meriem Ouazil

    ResponElimina
  25. Aquest nin es el únic en tot el parc que està desconnectat de els telèfons i jugar a se pilota pero està tot sol perquè els altres nins no volen deixar el telèfon.
    Jaime Morell.

    ResponElimina
  26. Aquest nin es el únic en tot el parc que està desconnectat de els telèfons i jugar a se pilota pero està tot sol perquè els altres nins no volen deixar el telèfon.
    Jaime Morell.

    ResponElimina
  27. Els nins ara estan molt addictes a tota la tecnològia i penses que això es la seva vida perden el temps tenen que disfrutar la seva infància perquè cuan siguin grans tenen que traballar cuinar per això tenim que disfrutar la infància abra un temp per jugar amb el mòbil una hore no tot el dia.
    Bismar Asbel Carvajal Salinas

    ResponElimina
  28. Jo veig un nin que juga tot sol perquè tots estan amb els mòbils.jo preferisc que els meus amics juguin amb jo a la pilota si no és així també el que podria fer és anar-se’n a casa seva perquè el nin ve per jugar a futbol no per estar amb el mòbil el missatge es que els nens d'ara estan més amb els mòbils que amb altres coses.Álvaro

    ResponElimina
  29. El nin vol jugar amb els seus amics però els seus amics no le fan cas perquè estan jugant amb els mòbils i el nin intenta que els seus amics le fasin cas però no pot perquè estan amb el mòbil.
    Nuria Urrego.

    ResponElimina
  30. El nin està enmig de la plaça i vol jugar a futbol, però tota la gent que està a la plaça està asseguda a un banc i juga o mira el mòbil. Crec que avui en dia la gent està massa enganxada amb el mòbil i que haurien de fer més coses apart d’això i crec que un plaça es per fer esport… Per mirar el mòbil pots quedar-te a casa.

    ResponElimina
  31. This picture says that todays generation kids are just lost in their Mobiles .they are not curios for studies.they play games but in mobiles which gives them nothing .i want every child spent some time in playing outdoor games and spent time with their family.in tis picture one boy is holding a football who came to the park for playing but in park also everyone are watching mobile. We should watch mobile but in limit.

    ResponElimina