dijous, 15 de desembre del 2016

AMB EL COR A PALESTINA


Bon dia, alumnes de tercer i de quart,

El passat dimarts dia 13 de desembre vàreu poder participar a una conferència de Maria i Juani sobre la realitat de Palestina. Ara m'agradaria que deixàssiu les vostres impressions en un comentari a aquesta entrada. Pensau a posar el nom i el curs.

I pensau a agrair cada dia la sort que tenim!


1 comentari:

  1. Personalment pens que va ser una experiència molt positiva. Escoltar algú que parla amb coneixement de causa d'un tema tan delicat com el conflicte entre Israel i Palestina, no deixa indiferent. El sol fer de pensar com és un dia qualsevol d'aquesta gent, i posar-lo al costat d'allò que per a nosaltres és un dia normal, m'esgarrifa i me fa sentir certa vergonya per la quantitat de vegades que ens queixam sense motius.

    La conclusió que en trec és que els conflictes no es poden arreglar mai amb la imposició de la força i la violència. Els interessos econòmics i estratègics del sistema polític i governamental d'avui en dia al món occidental fa que, per desgràcia, avui la causa palestina sigui quasi una causa perduda, tot i tenir el suport de desenes de tractats internacionals i el reconeixement de l'estat palestí per gran part dels països del món.

    Com sempre, tot el meu suport als pobles oprimits.

    ResponElimina