dimarts, 6 de febrer del 2018

BITLLET D'ANADA I TORNADA

BITLLET D'ANADA I TORNADA, Gemma Lienas

¿Explica què t'ha parescut el llibre?
¿Què diries a futurs lectors d'aquest llibre?
Fes una valoració particular del text


9 comentaris:

  1. Yolanda Guzmán Valiente16 de febrer del 2018, a les 10:03

    Vaig començar a llegir aquest llibre fa un parell de setmanes. En aquest moment estic en el punt del llibre on na Marta esta amb molt de perill per que esta aprop dels 39’8 kilos. De moment estic molt enganchada al llibre per que és bastant realiste i és sobre un tema que hem crida molt la atenció. Encara no l’he acabat peró a la gent a la que li interessi el tema de la bulímia i la anorèxia li recoman.

    Yolanda Guzmán Valiente
    3rESO

    ResponElimina
  2. Estic en la part de que la Marta baixa brutalment de pes, xerra amb en Robert, i demana ajuda a la mare. El llibre es brutal i molt interessant en l’especte de com xerra o com explica la anorèxia i la bulímia. Recoman aquest llibre, t’enganxa si ets una persona que ha viscut això d’aprop. Esper acabaro prest

    Alba Morillo Vicens
    3r ESO

    ResponElimina
  3. Jaume Massanet Villalonga17 de febrer del 2018, a les 18:05

    Segons el que he llegit, trata de una nina anomenada Marta que sofreix una malaltia (anorèxia) que li fa que no es trobi bé amb ella mateixa i amb les persones que l’envolten. A més vaig triar aquest llibre perquè a biologia ja en varem parlar dels diferents transtorns alimentaris i em va despertar il·lusió per llegir-ho.
    Encara no ho he acabat de llegir però de moment trob que es molt interessant.


    Jaume Massanet
    3r ESO

    ResponElimina
  4. Aquest llibre m'està agradant molt sincerament i crec que això vol dir que és molt bo ja que quan a l’escola ens fan llegir un llibre, automàticament em deixa d’agradar. El recoman a qualsevol persona de l’edat de 14-17 anys o més però crec que sobretot a les nines les hi agradarà més ja que es un tema que es sol tractar més entre nosaltres.
    Perfavor si teniu la oportunitat, llegiu-vos aquest llibre!

    Maria Pilar Del Valle Sirer
    4t ESO

    ResponElimina
  5. Personalment, llegir m’agrada molt i ara mateix estic enganxada a un altre llibre, per tant, no vaig molt avançada amb aquest. Per el que he llegit, puc dir que és un bon llibre que ens parla d’un problema greu que pens que hi hem de posar solució ja que molts d’aquest casos de baixa autoestima venen degut a la societat on vivim. M’agrada molt l’autora i no es el primer llibre que llegeixo seu. Crec que al final del llibre treure molt bones conclusions.

    Tonina Carrió Sansaloni
    4t ESO

    ResponElimina
  6. No es que sigui lectora jo, ja que lleguir en Català me costa molt, pero aquest llibre m’esta creant intriga per tot el que xerra. Ara he començat a lletgir-lo no puc comentar molt al respecte, pero el que duc llegit en aquest moment m’esta agradant molt, ja que reflexa molt el que passa avui en dia a la nostra edad i tot el que han de passar aquestes persones que tenen aquesta malaltia. Per això estic intrigada per el que passarà durant tot el llibre.

    Alba Viera Donoso
    4t ESO

    ResponElimina
  7. Personalment el llibre m'està agradant bastant, tot i que no he pogut avançar molt la lectura, i per tant, encara no m’ha enganxat del tot la historia. Encara així, sé que quan el continuï, no podré aturar de llegir-ho, ja que, aquest tipus de novel·les, m’atrapen i em fan viure la historia com si fos jo.

    Alba Lindo
    4t ESO

    ResponElimina
  8. Segons el que he llegit trata d’una nina anomenada Marta que sofreix una malaltia, anorèxia. Que li fa que no es trobi bé ni amb ella ni amb les persones que l’envolten. No som molt lectora però tenc molta intriga per saber el que passa més endavant.
    Encara no ho he acabat de llegir però de moment trob que es molt interessant, ja que està relacionat amb la vida real.

    Isabel Moll Moreno
    3r ESO

    ResponElimina
  9. Jo personalment el llibre de “Bitllet d'anada i tornada” no l'he acabat del tot però m'està agradant bastant. El personatge de na Marta que té anorèxia està sofrint molt, no pot amb tot. Ella és una nina que no menja, que sa mira al mirall i diu que està gorda i es vol aprimar. Aquest llibre fa reflexionar bastant i vos ho recomanaria que el llegíssiu.

    Maria Ferrer Riera
    3r d'ESO

    ResponElimina