dimarts, 6 de febrer del 2018

VOLDRIA QUE FOSSIS TU

VOLDRIA QUE FOSSIS TU, Lorenza Bernardi

¿Explica què t'ha parescut el llibre?
¿Què diries a futurs lectors d'aquest llibre?
Fes una valoració particular del text


15 comentaris:

  1. Inés Rosselló Sánchez16 de febrer del 2018, a les 10:01

    Vaig per la pàgina 25, m'encanta!
    El llibre m'ha enganchat des-de el primer moment i el deix a classe perque si el duc a casa el m’acabaria amb un dia...
    De moment és molt entretingut i el format és molt divertit.
    El recoman moltíssim.

    Inés Rosselló Sánchez
    3r ESO

    ResponElimina
  2. A veure, jo vaig per la pàgina 29, i a jo que no m’agrada llegir massa, aquest llibre m’ha enganxat. Segons el que he llegit, crec que és un llibre per adolescents. Si t’agrada llegir l’acabaràs molt ràpid.

    Sergi Moll Bauzà
    3r ESO

    ResponElimina
  3. Núria Roselló Escamilla16 de febrer del 2018, a les 13:15

    A n’aquest moment vaig per el moment que la Beatriu va a la casa de l’Alba, a fer feina de professora, per gonyar diners, per poder-se pagar el saldo perquè el gasta molt aviat xerrant amb n’Edward tot el dia. Fins on he lletguit m’ha agradat molt i trop que el llibre es molt interessant i està molt bé pels adolaccents, ja que aquesta situació passa a la vida real.

    Núria Rosselló Escamilla
    3r ESO

    ResponElimina
  4. El llibre és perfecte pels joves d'avui en dia, sobretot per aquells que els agrada les històries romàntiques i misterioses. Per ser sincera, quan ja duia un o dos capitals em vaig imaginar un final, però tampoc estava del tot convençuda de què allò passaria, ja que em quedava molt per llegí i finalment el final és el que vaig pensar en començar el llibre, cosa que em va sorprendre molt.

    Mariona Caba Massanet
    3r ESO

    ResponElimina
  5. He llegit bastant poc del llibre, i per tant no puc opinar massa. De moment m'està agradant però no és que m'enganxi. Tot i això, m'agrada la història que es conta.

    Marina Martí Ginard
    4t ESO

    ResponElimina
  6. Jo puc dir que per ara no he llegit gaire, no perquè no m’ha agradat, sinó perquè no he tengut gaire temps. No puc opinar gaire, però el que he llegit per ara m’ha agradat bastant i crec que el llibre m’arribarà a enganxar.

    Kelly Morey
    4t ESO

    ResponElimina
  7. Per el que he llegit, el llibre m'està agradant molt. A mi hem costa molt que un llibre m'enganxi i aquest ho està aconseguint. La història es molt adolescent i a vegades hem puc sentir indentificada i això crec que es el que ha donat l'èxit al llibre. Vos el recoman!

    Aina Nicolau
    4t ESO

    ResponElimina
  8. El llibre que llegeix es voldria que fossis tu fins ara no he llegit molt pero fins ara el que he llegit m’he ha agradat molt pero la paraula enganxar no la puc definir com a paraula del que he llegit fins ara jo esper que des de ara fins al final del llibre esper que el llibre m’he enganxi, i hem motivi més.
    Alejandro Paredes Quintanilla
    4t ESO

    ResponElimina
  9. El llibre de “Voldria que fossils tu” és un llibre que me va enganxar des del principi i que m’està agradant molt, encara que no l’hagi acabt de llegir i només vagi per la meitat, perquè conta una història d’adolescents i d’amor, i això fa que el segueixi llegint.

    Paula del Campo
    4t ESO

    ResponElimina
  10. Es un llibre molt interessant i bo de llegir, que enganxa molt. El llibre me pareix bastant misteriós, ja que mai saps lo que passarà a la pròxima pàgina i no vols aturar per sebre el que pasa. Encara no vaig massa avançada però fins ara me està encantant.

    Aleyna Esgin
    4t ESO

    ResponElimina
  11. Voldría que fossis tu. No fa molt que l'he començat peró per el poc que he llegit m'agrada I pareix bastant interessant per el que veig. Jo el seguiré llegint per saber com acaba aquest llibre.

    Inès Trigo Donoso
    4t ESO

    ResponElimina
  12. Hem vaig llegir el llibre en una setmana, la veritat és que em va enganxar des del primer moment ja que és una història per a joves bastant entretinguda, encara que és pot intuir el final des de el principi.
    Crec que li falta alguna cosa que al final et deixi pensatiu però a la vegada satisfet amb l'història. Però encara així està molt bé, utilitza un llenguatge senzill i fàcil d'entendre, cosa que facilita la lectura.
    Recomanaria aquest llibre als adolescents, sobre tot a les nines, ja que pens que és una història que capta més l'atenció a les nines que no als nins. Però de totes maneres pens que ens agradaría a tots.

    Paula Nicolau
    4t ESO

    ResponElimina
  13. De moment el llibre m’agrada molt, i trob que és fàcil ficar-se dins la vida dels personatges, cosa que fa que m’agradi més encara. No vaig gaire avançada, però per ara trob que és molt bon llibre, entretingut i amb un vocabulari fàcil d’entendre.
    M’agrada la història que relata, i com ho fa, ja que aconsegueix que vulgui quedar llegint més i més encara.
    La meva valoració fins ara és molt bona.

    Andrea Romo
    4rt ESO

    ResponElimina
  14. "Voldria que fossis tu" és un gran llibre on la protagonista viu una gran aventura. Ella que coneix n'Albert, un noi insuportable però de manera que va avançant l'història descobreix que no és així, a part també coneix a l'Edward un noi que només xateja amb ell però mai la vist amb persona.

    És un gran llibre el recoman.

    Maria Flaquer Danús.
    3r ESO

    ResponElimina
  15. El llibre que llegeixo s’anomena Voldria que fossis tu, un llibre que conta una història de com es coneixen dos joves a través dels missatges de mòbil i la relació que acaba havent entre ells dos. Tot i que encara no he llegit ni la meitat del llibre, m'agrada i el recoman a tots aquells que estan pensant en llegir-lo perque resulta divertit i fa que et quedis intrigat pel que succeirà a la següent pàgina.

    Williams Paredes Panta
    4t ESO

    ResponElimina