dilluns, 18 de maig del 2020

EL DIA QUE VAIG MARXAR

EL DIA QUE VAIG MARXAR, de Carles Porta
Explica què t'ha parescut el llibre.
¿El recomanaries a futurs lector?
Valora el llibre.


21 comentaris:

  1. “El dia que vaig marxar” va ser un llibre que me va agradar bastant, ja que a jo no m’agrada gaire llegir. Va ser un llibre que me feia ilusió llegir-lo i passava gust llegint-lo. Me va parèixer molt emocionant i interesant, també que diu coses que te fan obrir els ulls. Amb el final me vaig quedar molt sorpresa i no m’ho esperava per a res. Una cosa que no me va agradar gaire es el vocabulari que utilitza, es a dir, com parla, diu algunes paraules que no me varen parèixer molt bé i frases que no me varen agradar però ja que el llibre me va agradar tant ho deix passar.

    M. Dels Àngels Gomila Gili
    2n d’ESO

    ResponElimina
  2. El dia que vaig marxar es un llibre recomanable, la veritat es que al principi no em va agradar gens. Però sempre a un llibre has de imaginar que ets el protagonista per poder empatitzar amb ell i trobar-te a la seva situació. A mesura que els capítols passaven el llibre era més addictiu, és un llibre senzill que no costa molt llegir, i cada vegada que avança es torna més interessant. I el que més m’ha cridat l’atenció d’aquest llibre és el seu final, jo vaig haver de llegir el final dues vegades ja que no entenia el concepte, però quan vaig pensar m’en vaig adonar de la realitat, que no tots els finals són feliços.

    Elisabeth Muñoz Amores
    3r d’ESO

    ResponElimina
  3. “El dia que vaig marxar” es un llibre bastant curios ja que no es el típic llibre de fantasies o de amors, no. A mi en particular el llibre me ha adgradat, amb les seves parts de desepsions i amb les seves parts feliç. També hem fa reflexionar sobre algunes frases i coses que narra el personatje

    Jaume Caba Massanet
    3r d’ESO

    ResponElimina
  4. El dia que vaig marxar, és un llibre que des del principi em feia ganes llegir. M'ha agradat molt aquest llibre.
    Jo no sòl llegir molts llibres, però "El dia que vaig marxar" és de l'tipus dels pocs llibres que m'agraden. M'ha parescut molt interessant i m’ha entrentingut molt.
    El final m'ha vingut molt de sorpresa, m’esperava molts finals però no aquest. Igualment encara que el final hagi estat una poc trist, m'ha agradat moltíssim.
    El recoman molt, l'únic que diria que m'ha agradat menys podria ser un poc el vocabulari, però la resta m'ha agradat molt.

    Gabriela Bermúdez Varela
    1r ESO

    ResponElimina
  5. “El día que em vaig marxar” es un llibre bastant interessant. Cada capítol que llegia em posicionava més amb el protagoniste. Personalment m’ha agradat molt però no m’esperava aquest final tan curiós. Em va deixar amb més ganes de llegir i en saber més! Jo el recoman llegir-ho!

    Daniela Haarstrick Barahona
    4t d’ESO

    ResponElimina
  6. El llibre “El dia que vaig marxar” es un llibre molt curiós i es un llibre molt brillant, a jo aquest llibre em va agradar, perquè el protagonistes només te dies d’amargures i decepcions, bé hi ha dias feliços, però son molt pocs. I el final a estat el mes intens, perquè podria haver està un final meravellós, de no haver estat per la confusió del Lollo. I es el primer llibre que em vaig llegir complet, i el que mes m’agradaria.

    Leonardo Dennys Fernández Sandoval
    3r d’ESO

    ResponElimina
  7. "El dia que vaig marxar", és un llibre que tracta un tema diferent del que jo havia llegit fins ara. Aquest llibre el recomanaria per a joves i adolescents perquè et fa reflexionar. La història d'aquest llibre no s'allunya molt de la realitat i del que poden estar patint altres joves, ja sigui pel bulling o per problemes dins l'entorn familiar com es el cas del nostre protagonista. L’únic que no m'ha agradat d'aquest llibre és el vocabulari utilitzat, ja que és una mica vulgar i groller. El fet de ser un adolescent no significa que hagi de xerrar d'aquesta manera.

    Kirian Gómez Vega
    2n ESO

    ResponElimina
  8. "El dia que vaig marxar" és un llibre molt recomanable, trob que és molt entretingut i a la vegada t'ensenya moltes coses de la vida real. Al principi, el llibre no m'agradava gens, em va costar collir la seva dinàmica però quan ho vaig començar a entendre em va enganxar moltíssim. També me donat compte que llegint aquesta novel·la, no descart llegir altres llibres d'aquesta temàtica. Em va parèixer una novel·la molt interessant, ja que diu coses que fan que et donis conta de les coses que tens al teu voltant, és una novel·la que et fa obrir els ulls. El final em va deixar molt sorpresa, no m'esperava que fos per res així, a vegades no tot és el que pareix!

    Neus Del Campo
    3r d’ESO

    ResponElimina
  9. No es que me hagi agradat molt el llibre ,perquè el personatge te una vida bastant mal sortada ,i ell es lamenta molt de ell mateix però tampoc fa res per fer un canvi.Quan decideix fer un canvi ho fa per el camí mes fàcil per ell.

    Iker Pesoa Sanchez

    2n d’ESO

    ResponElimina
  10. El dia que vaig marxar es un llibre que et fa obrir els ulls perquè a dia de avui molta gent està passant per la mateixa situació que el protagonista. Sa veritat es que no soc de llibres però aquest llibre me va agradar molt, si que es vera que al principi no me va agradar gens. Però cada capítol que passava me intrigava més. Personalment es final me va impactar molt, el vaig tenir que llegir uns quants de pics perquè no m’ho esperava així,me esperava un final feliç. També me va quedar amb ganes de seguir llegint-lo. Així que jo recoman aquest llibre!

    Andrea Viera Donoso
    3r ESO

    ResponElimina
  11. “El dia que vaig marxar” ha estat un llibre que m’ha entusiasmat des del principi, sobretot perquè vaig veure que estava basada amb una història real. He de reconèixer que em va costar entrar dins l’història per la manera com ho conta però cada pic que llegies un capítol ho entenies més i volies saber que podia passar al pròxim. M’ha enganxat. El que no esperava era el final tant trist i sorprenent.
    Ha estat un llibre que m’ha agradat molt!

    Joan Santandreu Gelabert
    3r d’ESO

    ResponElimina
  12. “El dia que vaig marxar”

    Un llibre que m’ha sorpres en el bon sentit. Un llibre que recomanaria als publics de totes les edats, però sobretot als joves. El llibre tracta de la mala sort que pot arribar a tenir una persona. El final m’ha sorpres, no m’ho esperava per res. Recoman a tothom que s’animi a llegir-lo.

    Andreu Sanxo Morey

    ResponElimina
  13. “El dia que vaig marxar” ha estat un llibre que m’ha agradat molt, personalment. Encara que trob que hi podria haver un millor desenolupament de la història, com per exemple que va fer llevors de marxar, o qualsevol cosa com això. Encara això, el recoman al 100%.
    Toni Massanet Álvarez.
    4t ESO.

    ResponElimina
  14. “El dia que vaig marxar” és un llibre molt recomanable, per la forma de com està redactat, per aquests detalls que fan que sigui molt més fàcil visualitzar des del punt de vista d'ell. A part de que és molt interessant, cada capítol em deixava amb la intriga que anava a passar, així que penso que també és bastant entretingut. Des d'un principi em vaig fer una idea de com anava acabar, però mai vaig imaginar d'aquesta forma.

    M. Carmen Segovia Bazurto

    4t d’ESO

    ResponElimina
  15. M’ha agradat el llibre, ja que la història del protagonista va dirigida als adolescents de la meva edat. Sii no tenim en compte que tot el que ens diu el llibre li va passar de veritat al protagonista, les històries que li van succeint m’han fet bastanta gràcia ja que tot el que li va passar es molt surrealista i la història fins i tot pareix inventada de totes les desgràcies que li passen. Una cosa que crec que el llibre ens vol transmetre es el següent: hem de disfrutar més de la vida i no preocupar-nos tant per el que diran els altres ni tampoc preocupar-nos en excés per les desgràcies que ens succeeixin ja que quasi tot te solució. La veritat es que no li veig cap aspecte negatiu al llibre i si que li veig moltíssimes coses positives. El que més m’ha agradat del llibre ha estat la manera en que es conta l’història d’en Lolo, la soltura en que es conta tot, que no hi ha cap tipus de censura... i el segon aspecte positiu a estat que el llibre ens fa reflexionar sobre la vida en general.

    Com a conclusió diria que el llibre va dirigit a un públic jove, als adolescents concretament i es un bon llibre per fer-te reflexionar sobre la vida.


    Pau Moll Bauzá
    2n ESO

    ResponElimina
  16. El dia que vaig marxar

    Pens que no és un llibre per a nins, perquè els nins no ho entendrien, jo trob que és un llibre per a adolescents i per a adults. El llibre m’ha agradat bastant perquè ens conta la història d’un adolescent i també perquè ens fa reflexionar amb allò dolent i allò bo que té ser un adolescent avui en dia. Algunes parts d’aquest llibre eren molt tristes i també havia algunes parts molt alegres. Crec que aquest llibre es pot recomanar a la gent que li agraden els llibres d’adolescents, d’amor,... A jo, aquest llibre m’ha fet descobrir i pensar en l’adolescència. És una lectura molt recomanable.

    Kevin Pascual Arnandis
    2n ESO

    ResponElimina
  17. El dia que vaig marxar es un llibre que jo recomanaria a tots els adolescents ja que conta la vida d’un adolescent i les locures que fa. Ha estat un llibre molt interesant i jo li posaria de nota un 10 perquè m’ha agradat molt per totes les històries que conta.

    Nadal Gili Esteva
    3r ESO

    ResponElimina

  18. “El dia que vaig marxar” es un llibre que m’ha agradat molt, i això que no m’agrada llegir. Aquest llibre va dirigit sobretot als adolescents. Ha estat molt divertit llegir-ho, tot i que al protagonista tot el temps li passen desgràcies, relacionades sobretot amb la seva família. Llegir aquest llibre et farà reflexionar sobre la teva vida i valorar-la, que una desgràcia no t’ha de fer mal, i que tot, per molt dolent que sigui, té una solució. El que menys m’ha agradat es que usa un llenguatge molt groller. Però tot i així per jo està molt ben escrit i ben pensat perquè la gent que el llegeix s’enganxi al llibre.
    Jo recoman llegir aquest llibre als adolescents, ja que com ja he dit, va dirigit cap a ells.

    Luis Vizcaíno Mestre
    2n ESO

    ResponElimina
  19. El dia que vaig marxar és un llibre que m'ha agradat molt, el recomano a tota la gent que el pugui llegir, a el principi no m'agradava llegir, però ara que he llegit aquest llibre, i m'he enganxat a la lectura. El final ha estat tres i no res però també interessant. El millor llibre que he llegit!!

    Yandry Piza Rodríguez
    2n ESO

    ResponElimina
  20. (El dia que vatx merxar) no soc lectror ja que no megrade lletjir i el que a pesat amb equet llibre ma sorbres amb una setmane mel e acabat i ma agradat jo o recomanaria si tegrade el tema de ledolecencia ja que representa molt be allo que pase en certe manera ami ma agradat molt.

    Sergi Pinso i Pons
    4t ESO

    ResponElimina
  21. El dia que vaig marxar es un llibre recomanable, la veritat es que al principi no em va agradar gens. Però després me va agradar el llibre, encara que no m’agradi lletgir, ja que la història del protagonista va dirigida als adolescents de la meva edat. Ha estat un llibre molt interesant i jo li posaria de nota un 10 perquè m’ha agradat molt per totes les històries que conta.
    Com a conclusió diria que el llibre va dirigit a un públic jove, als adolescents concretament i es un bon llibre per fer-te reflexionar sobre la vida.


    Stalin Zambrano Delgado
    2n ESO

    ResponElimina