dilluns, 18 de maig del 2020

EL FIL INVISIBLE

EL FIL INVISIBLE, de Gemma Lienas

Explica què t'ha parescut el llibre.
¿El recomanaries a futurs lector?
Valora el llibre.

5 comentaris:

  1. EL LLIBRE INIGUALABLE

    La novel·la de Gemma Lienas, El fil invisible, és un gran trencaclosques, una intriga basada en un secret familiar on el que sembla el principi del llibre, no té res a veure amb el final. Fins que no s’acaba de llegir, no se’n sabrà el contingut, i la veritat és que el final no s’espera que sigui així.

    És un llibre amb molts de sentiments, dubtes, passió... Ambientada a França, on els orígens del qual es trobarien en un esdeveniment que hauria tingut lloc durant la invasió nazi.

    Un llibre on na Júlia (la protagonista), viu plena de dubtes, desamor cap al seu marit, amor cap a un familiar seu i alegria per conèixer la familia que mai havia conegut.

    Un llibre que recoman als futurs lectors, on descobriran una Júlia que no és de la familia que ella es pensa que prové, una Júlia que es descobrirà a ella mateixa i es farà més forta del que realment és. Un llibre ple d’intrigues del principi fins al final.

    Maria Cerrato Aguiló
    1r ESO

    ResponElimina
  2. EL LLIBRE QUE M'HA FET DISFRITAR DE LA LECTURA

    Podria dir mil i una cosa sobre aquesta novel·la, sobre si es bona, si no ho es, etc, peró començaré per el primcipi de la història. Aquest principi que té pot abullar un poc al lector, ja que comença un poc amb el final, però a la vegada fa que desde un primer moment hi hagi intriga i ganes de continuar el llibre per saber si anirà a França, que pasarà amb el seu marit, i amb la seva millor amiga la Cristina.

    Cada cop són més les preguntes que és fa la Júlia sobre la seva família, sobre si realment es així com ella pensa o si només és ella qui està feta un embolic. I no només això, sinó, està realment a gust amb el seu Marit en Carles? Trobarà un tema interasant per fer el guió del documental? L'acabarà a temps? Totes aquestes preguntes i més és poden descobrir a aquesta novel.la.

    Puc dir que llegir no és el que més m'agrada, però aquest llibre m'ha fet disfrutar d'un temps agradable de lectura cada dia.

    Joana Aina Carrió Sansaloni
    2n ESO

    ResponElimina
  3. El llibre que he llegit m’ha agradat molt, jo crec que “El fil invisible” es un dels millors llibres que he llegit perquè per el principi tu no t’imagines la història que pasarà després, jo per el principi m’imaginava una història totalment diferent, però quan ho vaig anar llegint vaig veure que era una altra història totalment diferent. El llibre tracta d’una noia que es va un més a una illa de França per pensar i reflexionar un poc sobre la seva vida, i allà descobreix un misteri i ella l’intentarà desxifrar. Es un llibre que m’ha agradat molt, quan vaig començar-lo el llibre m’avorria molt però després em va començar a entretenir. El llibre el recoman per totes les edats, no només per a nins si no per adults també.
    Joan Vicens Canet 1r ESO.

    ResponElimina
  4. EL LLIBRE PER PASSAR EL TEMPS

    El llibre ha estat bé, recoman llegir-lo, a jo no m’agrada llegir però si vos agrada llegir vos recoman llegir-lo ja que es un llibre molt bo. Esper que el lligigeu.

    A jo no m’agrada llegir però a segon quines parts del llibre me ha entretingut però a parts no.

    Pau Rodriguez Gili
    2n ESO

    ResponElimina
  5. EL QUE TROB D’AQUEST LLIBRE

    Hola a tots i a totes, avui vos diré la meva opinió personal sobre el llibre de lectura que jo he escollit: “El fil invisible” de Gemma Lienas. La meva opinió del llibre es tan insignificant com un granet d’arena en el desert, però m’agradaria ajudar les persones a trobar un llibre per el seu gust, i que també trobin que ha estat una bona inversió fer aquella compra. Gemma Lienas, “El fil invisible”, ¿Quin títol tan curiós no?, doncs si, que ho és. Aquest llibre tracta sobre la vida de la Júlia, una famosa dona de més o menys uns trenta anys, es molt valenta, divertida, curiosa i la seva feina és ser guionista, i aquesta mateixa, passa tot el més d’agost amb la seva família a una petita illa anomenada: “Illa de Batz”, ja que la seva besàvia, feia 100 anys. El que passa és que la Júlia és molt curiosa, i volia saber el que va passar en el passat, ja que es va tallar la comunicació amb la família de Barcelona i Batz. Durant l’estada a Batz, la Júlia poc a poc ha anat descobrint el que ha passat amb la seva família de l’illa de Batz, i el que passa es una cosa molt tràgica, però també et fa reflexionar sobre les bestieses que feia la gent i fa avui en dia. Jo després de llegir aquest llibre he quedat fascinat, ja que a mi m’encanta el gènere de misteri, i aquest llibre ho és. Et fa estar inquiet o inquieta tot el temps, ja que la Júlia poc a poc va resolvent el misteri de la família que l’envolta. Això es la meva opinó, i el llibre, m’ha encantat!

    Pere Mascaró Massanet

    1r ESO

    ResponElimina