dilluns, 18 de maig del 2020

LA LLADRE DE LLIBRES

LA LLADRE DE LLIBRES, de Markus Zusak
Explica què t'ha parescut el llibre.
¿El recomanaries a futurs lector?
Valora el llibre.


4 comentaris:

  1. GUERRA, AMOR... TEMPS ENRERE

    Aquest llibre m’agradat, ja que he pogut conèixer com era el temps passat en temps de guerra.
    El principi no el vaig entendre, però a mesura que anava llegint, ja vaig entrendre de que anava,...

    Aquest llibre et conta la vida de una nina, que la seva mare els va posar amb adopció, ella i el seu germà, ja que no els podia mantenir. Una familia els va adoptar, però va ser el temps que havia guerra allà al poble, on ella vivia.
    Antes i després passen més coses, però es el que fa el llibre interessant.

    En aquest llibre hi ha: tristesa, alegria, amor, preocupació,... una mescla de sentiments i emocions.



    Margalida Ferriol Bonet
    2n d’ESO

    ResponElimina
  2. L’ÀNIMA VIVA DE LIESEL, LA LLADRE DE LLIBRES

    Aquest llibre et conta la vida de na Liesel, una nina molt forta i valenta. Ella és donada amb adopció juntament amb el seu germà, ja que la seva mare no els pot mantenir. És adoptada per als Hubermann: La Rosa, una dona de mal geni però amb un cor immens i Hans, un bocí de pa. El llibre transcorr a un poble d'Alemanya, Molching i és el temps de guerra. El carrer Himmel és el carrer que ella viu, allà coneix a un veïnat seu a on més tard i viu moltes experiències.

    A jo el llibre m’agradat molt, consider que és una història dura i forta. El llibre és centre amb les coses que li passen a la Liesel, que ha d'afrontar coses molt dures. Al principi és difícil, ja que xerra la mort i és mal d'entendre, però a mesura que vas llegint el llibre et dones conte de que té un missatge.
    Marta Nicolau 1r ESO

    ResponElimina
  3. Aquest llibre m’ha agradat perquè xerra sobre l’època dels naxis,Hitler... ma parescut interesant llegir aquest llibre per la intriga que deixa, te un poc de tot alegria,tristesa...
    Recoman llegir el llibre perquè podeu aprendre bastantes coses,m també te una peli molt bona.
    Juanjo Gutierrez lliteres
    1r ESO

    ResponElimina
  4. A jo aquest llibre m’ha agradat molt ja que he pogut conèixer millor com era el temps de les guerres. Es un llibre que et fa descobrir coses noves. El llibre m’ha entretingut molt, et diverteixen molt llegint aquest llibre.

    En conclusió, aquest llibre el recomanaria molt per la gent que li agrada aquest tema de les guerres i tot això, en cas de que no li agradi les guerres i això no ho recomanaria perquè no li agradaria molt llegir el llibre.

    Sergi Romero
    3r ESO

    ResponElimina