dilluns, 18 de maig del 2020

MELISSA & NICOLE

MELISSA & NICOLE, de David Nel·lo
Explica què t'ha parescut el llibre.
¿El recomanaries a futurs lector?
Valora el llibre.

4 comentaris:

  1. “Melissa & Nicole” és un llibre amb una història peculiar enfocada des d’un punt de vista molt personal. És fàcil de llegir i la història evoluciona d’una forma inesperable, i això es el que fa que quan acabis de llegir un capítol et quedis amb les ganes de saber més.

    Catalina Sard
    3r d’ESO

    ResponElimina
  2. “Melissa i Nicole” es un llibre que al principi no hem va agradar gaire, però a mesura que l’anava llegint m’anava agradant un poc mes, ja que es un tipus de llibre diferent i especial a tots els altres. A jo el llibre “Melissa i Nicole” m’ha adgradat, perque te algunes parts amb alguns personatges que et fan passar pena i també en segons quines parts et fan passar una estona de felicitat. Definitivament es un bon llibre per llegir tranquil·lament si t’agradan aquests tipus de llibres.

    Enric Mena Estaràs
    3r d’ESO

    ResponElimina
  3. “Melissa & Nicole” es un llibre bastant interessant des del meu punt de vista. Personalment no havia llegit cap llibre que tractes del mateix tema que aquest. Mentre la història es va desenvolupant més ganes tens de seguir llegint els següents capítols. Jo el recomanaria a la gent, et pot ensenyar bastantes coses i entretenir-te al mateix temps.

    Mariona Nicolau Palou
    3r d’ESO

    ResponElimina
  4. Per començar, he de dir que llegir no és la meva passió i que poques vegades m’ha atret un llibre. Aquest no era una excepció. Trob que la història i el que ens vol contar està bé, però no me feia sentir que el volia seguir llegint com me va passar amb un que vaig llegir a 2n d’ESO. Crec que les 220 pàgines de llibre es podien resumir en dues, ja què bàsicament donaven voltes al mateix, encara que també contessin coses “innecessàries”.

    Jesús Sansaloni Flores
    4t ESO

    ResponElimina