divendres, 13 d’abril del 2018

PRIMER. PROVA DE LECTURA

En aquest espai, heu de contestar la pregunta 7 de la prova de lectura que hem fet. Pensau que heu d'escriure el nom i els llinatges, i el curs que feis, a baix de tot del text. 

¿Recomanaries la lectura d’aquesta novel·la? Raona la resposta al bloc de CATALÀ FÀCIL. Fes-ho abans de dia 18 d’abril, amb un mínim de 5 línies, i acurant al màxim el llenguatge. Cada falta baixarà 0,5 punts la nota de la pregunta. 3 punts.




29 comentaris:

  1. Hola,
    Jo he llegit el llibre aixi es la vida Carlota, m’ha agradat molt però no l’he pogut acabar del tot, el que mes m’ha agradat ha estat quan en Jordi li envia una carta a la Carlota i es molt curta, només hi ha una fotografia!
    Recomanaria el llibre a tot adolescent perquè conta com es la vida de un nin de 14 anys.

    PAU ROCA BONNIN

    ResponElimina
  2. El llibre li recomanaria als meus amics perque es bastant entretingut e interessant, jo crec que als meus amics el i agradaria per que als meus amics els i agrada tot relacionat amb lo paranormal, i aques llibre tracta un poc de això, pareix que son moltes pàgines peró son bastantes poques per un llibre d'aquest estil.
    Marc Sosa Amores
    1r ESO

    ResponElimina
  3. jo recomanaria aquest llibre per jo el bulling es una cosa que no sa de fer a les persones,animals,...
    jo vull que el bulling que s’ha turi perquè no vull que hagi persones que li fan bulling i es una cosa horrible perquè li fan mal a les persones.

    ResponElimina
  4. Si, recomanaria aquesta lectura perquè a part de que es molt interessant per totes les edats, també i sobretot per l’adolescència aquest llibre ajuda molt per sabre com son les coses en la vida. Es molt entretingut hi ha moments que tens intriga i fa que tenguis mes ganes de llegir-te'l, es entretingut per totes les edat perque igualment siguis nin o adult et fa enganxar-te i moltes vegades descobrir coses noves.

    MARINA AGUILAR. 1er ESO

    ResponElimina
  5. Joan Santandreu Gelabert 1r ESO13 d’abril del 2018, a les 22:25

    Jo recomanaria llegir el llibre Així és la vida, Carlota a un nin/a adolescent, de la meva edat. Les coses que passen a la protagonista també et poden passar a tu i el llibre t’enganxa perquè t’intriga saber què li passarà a la protagonista i si resoldrà tots el problemes i situacions que se li plantegen.

    ResponElimina
  6. Jo recoman molt el libre de “Així és la vida Carlota” sobretot pels nins i nines de 11 a 15 anys, perquè els pot ajudar a la seva vida. Aquest llibre és molt bo perquè està ple d’anècdotes gracioses. Al principi és un poc trist però al final acaba tot molt bé. La vida de na Carlota podria ser la vida de qualsevol de nosaltres amb dies millors o pitjors, amb alegries o tristeses, pors...

    Pere Ferrando Cantó.
    Català.
    1r Eso.

    ResponElimina
  7. Jo recoman aquest llibre perquè es molt interessant perquè hi ha algunes veguades que fa un poc de por i ademes dels cinc llibres que mos varen donar a triar el llibre que jo he llegit “Ombres a la Foscor” es el millor per jo. Perquè a jo me agraden molt aquests llibres. I per jo la millor part del conte es al final perquè qualqu tira un petard i ningú sap qui ha estat, i aquí aacaba el conte. Es molt raro i m’agradaria llegir mes contes com aquests.

    ResponElimina
  8. Trob que el llibre que me llegit, “Ombres a la foscor” es un llibre molt interessant. No només es de por, tal i com posa el llibre que es de terror, sinó que la majoria de vegades et deixa amb molta intriga. Tanta, que to pots acabar amb dos dies. Jo, ho recoman llegir, perquè no es gens aburrit, i t’aferres molt facilment. A més, es un llibre que als nins de 12 a 15 anys els hi agradarà molt.

    ResponElimina
  9. Jo recoman aquest llibre perquè es molt interessant perquè hi ha algunes veguades que fa un poc de por i ademes dels cinc llibres que mos varen donar a triar el llibre que jo he llegit “Ombres a la Foscor” es el millor per jo. Perquè a jo me agraden molt aquests llibres. I per jo la millor part del conte es al final perquè qualqu tira un petard i ningú sap qui ha estat, i aquí aacaba el conte. Es molt raro i m’agradaria llegir mes contes com aquests.

    ResponElimina
  10. Jo recoman aquest llibre perquè es molt interessant perquè hi ha algunes veguades que fa un poc de por i ademes dels cinc llibres que mos varen donar a triar el llibre que jo he llegit “Ombres a la Foscor” es el millor per jo. Perquè a jo me agraden molt aquests llibres. I per jo la millor part del conte es al final perquè qualqu tira un petard i ningú sap qui ha estat, i aquí aacaba el conte. Es molt raro i m’agradaria llegir mes contes com aquests.

    SERGI ROMERO

    ResponElimina
  11. Jo recomanaria el llibre “Així és la vida, Carlota” de Gemma Lienas, sobretot per a adolescents, ja que tracta sobre la vida d’una adolescent i les coses bones i dolentes que te. És una història realista, on et pots trobar diferents situacions de la vida, tant bones com dolentes i et pots sentir identificat amb algunes d’aquestes situacions. És un llibre que fa ganes acabar una vegada començat, ja que conta coses diferents en cada moment.

    Neus Danús Ballester
    1r ESO

    ResponElimina
  12. Jo recoman el llibre “Així és la vida, Carlota” perquè moltes situacions que passen al llibre, li poden passar a qualsevol persona a la vida real. Trob que és un gran llibre perquè és molt interessant, ple d’anècdotes que ha viscut na Carlota, també és entretingut i pot arribar a ajudar a alguns adolescents en sa seva vida quotidiana, i a sentir-se millor amb ells mateixos.

    Neus del Campo Cabrer
    1r ESO

    ResponElimina
  13. Jo he llegit Ombres A La Foscor i m’ha agradat fins on he llegit perquè no m’ho llegit sencer però fins on he llegit ha estat bastant interessant i sa vera es que si que el recomanaria, sobretot, a la gent que ha llegit els altres llibres que hi havia.
    Hugo Cobo
    1er Eso

    ResponElimina
  14. Jo recoman aquest llibre perquè es molt interessant perquè hi ha algunes veguades que fa un poc de por i ademes dels cinc llibres que mos varen donar a triar el llibre que jo he llegit “Ombres a la Foscor” es el millor per jo. I per jo la millor part del conte es al final perquè qualqu tira un petard i ningú sap qui ha estat, i aquí acaba el conte.

    SERGI ROMERO
    Català.
    1r ESO

    ResponElimina
  15. M’agrada el gibre “Ombres a la Foscor” es bastant bé, te una bona història i un bon desenllaç.
    Per ser un llibre de por m’ha agradat bastant asusta de veritat. Em vaix quedar amb ganes de llegir mes. Massa curt però no pasa res. Es uns dels llibres que me tornaria a llegir.

    Enric Mena Estaràs
    Català
    1 ESO

    ResponElimina

  16. Jo recomanaria Ombres a la Foscor llibre perquè l’he trobat molt interessant, divertit... però m’ha fet un poc de por. El que mes m’ha agradat ha estat quant troben qui es el piròman. Le trobat un poc llarg però ma agradat. Mo he passat molt bé quan el llegia. A jo aquest llibre ma fet un poc de por mel tornaria a llegir



    Nadal Gili Esteva
    Català
    1ESO

    ResponElimina
  17. Jo he llegit el llibre “Ombres a la foscor” i ho recomanaria sense cap dubta, he trobat que ha estat un llibre diferent perquè es molt interessant, entretingut i se me va fer curt perquè et deixa amb l’intriga. També trob que està molt ben explicat i es fàcil d’entendre. A part de que el llibre es de terror, també hi ha una història d’amor i això es el que mes m’ha agradat.
    El meu llibre preferit, m’ha encantat.

    ResponElimina
  18. Jo he llegit el llibre “Ombres a la foscor” i ho recomanaria sense cap dubta, he trobat que ha estat un llibre diferent perquè es molt interessant, entretingut i se me va fer curt perquè et deixa amb l’intriga. També trob que està molt ben explicat i es fàcil d’entendre. A part de que el llibre es de terror, també hi ha una història d’amor i això es el que mes m’ha agradat.
    El meu llibre preferit, m’ha encantat.

    ResponElimina
  19. A jo m’ha agradat aquest llibre i crec que a molta gent li agradarà perquè és entretingut i interessant. També a la gent que no li agrada gaire la lectura com a mi per exemple, he pogut veure com se sent na Carlota, i aprendre també de les situacions que li passen a ella, perquè són coses que a mi també me podrien passar. Jo aquest llibre el recomanaria a tota la gent, perquè és un gran llibre i val molt la pena llegir-lo.

    Andrea Viera Donoso
    4t ESO

    ResponElimina
  20. Jo recoman el llibre “cor de cirera”de na Cathy Cassidy,un llibre per adolescents.
    Aquest llibre conta la historia de una nina adoptada que el seu somni es ser acceptada per les seves quatre noves germanes,i el seu problema es que s’ha enamorat del nòvio d’una d’elles.És un llibre que t’enganxa desde el primer dia.I conta autèntiques històries d’amor.



    Catalina Sard Bauça
    Català
    1Eso

    ResponElimina
  21. Jo recomanaria Carlota, així es la vida perquè es un llibre que us pot interessar molt si sou adolescents. Es bastant divertit llegir com es una adolescència, es curtet i bo d’entendre. El que mes m’ha agradat es quan la Carlota es dona el primer petó amb el Jordi. Vos agradarà moltíssim, estic segur! Esper que ho llegesquis.

    ResponElimina
  22. Jo recomanaria aquest llibre, perquè si te estan passant coses difícils, te ensenya que es pot sortir de les males situacións. Jo me sentit identificada, perquè algunes de aquestes situacions m'han passat i la veritat han estat dures. Jo quan el llegia ho vaig trobar molt interessant.

    ResponElimina
  23. Elisabeth Muñoz Amores 1 ESO18 d’abril del 2018, a les 12:24

    Bon dia,

    Jo si que recomanaria la novel·la així es la vida, Carlota, encara que el principi es un poc aburrit però quan la història va avançant es mes interessant, pots aprendre bastant amb aquesta novel·la sobre lo que passa a l’adolescència a vegades te deixa amb un poc d’intriga i trob també que hi ha gent que passa per el mateix moment que ha passat la Carlota.

    ResponElimina
  24. Elisabeth Muñoz Amores 1 ESO18 d’abril del 2018, a les 12:25

    Bon dia,

    Jo si que recomanaria la novel·la així es la vida, Carlota, encara que el principi es un poc aburrit però quan la història va avançant es mes interessant, pots aprendre bastant amb aquesta novel·la sobre lo que passa a l’adolescència a vegades te deixa amb un poc d’intriga i també hi ha gent que passa per el mateix moment que ha passat la Carlota.

    ResponElimina
  25. Jo recomanaria llegir Ombres a la foscor.A jo me va encantar aquest llibre te enganxa molt,diven que es de terror però no el que mes es l’intriga per jo son poques pàginas.Es molt divertit,et fa molta llitgera.A jo la part que me va agradar mes va ser quan veien ombres entre els arbres i es pensaven que eren bromes.


    Rubén Gómez
    CATALÀ
    1er ESO

    ResponElimina
  26. Elisabeth Muñoz Amores 1ESO18 d’abril del 2018, a les 19:06

    Bon dia,

    Jo si que recomanaria la novel·la així es la vida, Carlota, encara que el principi es un poc aburrit però quan la història va avançant es mes interessant, pots aprendre bastant amb aquesta novel·la sobre lo que passa a l’adolescència a vegades te deixa amb un poc d’intriga i també hi ha gent que passa per el mateix moment que ha passat la Carlota.

    ResponElimina
  27. “Així és la vida, Carlota” és un llibre que m’ha agradat perquè són situacions reals que podrien pasar-li a qualsevol, i vist des de el punt de vista de na Carlota.

    Jo el recoman perquè és molt entretengut, divertit, fàcil de llegir i amb una certa intriga.
    PD: Fa molt bona olor.

    Neus Massanet Barceló
    Català
    1 ESO

    ResponElimina
  28. Jo no ma agradat ombres a la fosco perque jo ma espera a que seria mes de misteris i aventures. Trob que aquest conte es un conte de amics i amors, tampoc no ma agradat perque no hi havia ningun dibuix i si no hi ha ningún dibuix pues no sap com son els personatges tampoc saps avon son el castell...
    1 ESO
    Ricard folrez Pascual

    ResponElimina
  29. Que el llibre es molt bo fins jo m’ho he llegit per que jo he llegit però a jo m’agradat està bastant i el recomant perquè es molt bo d’una part es com tu estiguessis de dins la novel·la t’imagines com seria tot mentres disfrutes i te fa sentir de dins

    ResponElimina