divendres, 13 d’abril del 2018

SEGON, PROVA DE LECTURA

En aquest espai, heu de contestar la pregunta 7 de la prova de lectura que hem fet. Pensau que heu d'escriure el nom i els llinatges, i el curs que feis, a baix de tot del text. 

¿Recomanaries la lectura d’aquesta novel·la? Raona la resposta al bloc de CATALÀ FÀCIL. Fes-ho abans de dia 18 d’abril, amb un mínim de 5 línies, i acurant al màxim el llenguatge. Cada falta baixarà 0,5 punts la nota de la pregunta. 3 punts.



19 comentaris:

  1. Carol Mir Rojas (2N ESO)13 d’abril del 2018, a les 12:59

    Si que recomanaria la lectura d’aquest llibre però a persones més joves que nosaltres ja que jo per exemple, m’he avorrit amb aquesta lectura. Trob que és un llibre per una nina o un nin d’una edat compresa entre deu i dotze anys perquè es fàcil de llegir i possiblement els hi agradaria més.

    Carol Mir Rojas
    2n ESO

    ResponElimina
  2. Si t'agraden els llibres de terror, aquest és el teu llibre. Des de escenes tranquiles on no passa res, a escenes de nirvis, intriga i sobretot, por. Jo el recoman per què és un llibre que m'ha agradat molt i ho vull expressar. És un llibre que no té moltes pàgines però que amb el contingut de si mateix iguala la calitat. Jo, quan el llegia, esteia molt nirviós i molt intrigat. És de l'autor Arturo Padilla De Juan, que és el primer llibre que llegesc d'aquest autor, però m'ha sorprés.
    Toni Massanet Álvarez
    2n ESO

    ResponElimina
  3. Jo sí que recomanaria aquest llibre, sobretot per si ets una persona que no t'agraden molt els llibres o les pel·lícules de por perquè després no pots dormir els vespres, però t'agradaria veure o llegir-ne qualque una, trob que per rompre el gel està bastant bé, ja que els ensurts són bastant fluixets.

    Jesús Sansaloni,
    2n ESO

    ResponElimina
  4. He llegit el llibre “Rebel·lió a la xarxa”.
    Aquest llibre no m’ha aportat res. Simplement es un llibre normal i corrent sobre el tema de moda “bullying”. Al principi del llibre és molt difícil entendre el que s’explica ja que explica molt de detalls de la zona en que es troba, però després ja és mes fàcil.

    Bàsicament no recomanaria aquest llibre per les passades raons, si que te coses bones, per exemple que la idea de crear una xarxa per explicar les seves anècdotes. Però igualment, trobo que aquest llibre no val la pena. Ja que no he sentit la necessitat de llegir.

    Jordi Roca Bonnín
    2n ESO

    ResponElimina
  5. No recomanaría el llibre “Així és la vida, Carlota” als nins i nines de la nostra edad ja que per jo ha estat bastant aburrit i trob que totes les coses que conta el llibre sobre la vida d’aquesta adolescent son coses normals i que solen pasar a tothom, per això m’ha arribat a aburrir.
    El recomanaria als més petits ja que és facil de llegir i esta bé perquè comencin a fer-se una idea de com pot ser l’adolescència.

    Aina Guiscafrè Santandreu,
    2n ESO

    ResponElimina
  6. Si, el recomano ja que és una novel·la molt interessant, que parla sobre l'amistat, la família, l'amor. T'envolta en el que li passa a la protagonista, el que sent i lo que ocurreix, poc a poc et deixa amb ganes de sebre mes. En el meu cas a l'inici em semblava una mica avorrida però em baig equivoca, és una història molt interessant i recomanable i bona com per llegir al costat d'una varietat de dolços així com la història.

    Yasmine Untuña
    2n ESO

    ResponElimina
  7. Jo si que recomanaria aquest llibre perquè trob que aquest llibre ajuda a les persones que son dins l’etapa de la adolescència per que en segons quines parts del llibre ens diu com ho fa ella per superar el seu problema, a mi me ha agradat bastant però trob que podria ser mes alegre.

    Ainoha Pico
    2n ESO

    ResponElimina
  8. Si hagués de recomanar aquest llibre “Així és la vida, Carlota”, ho faria a gent d'edat més petita que noltros. L'he trobat avorrit, ja que no tenia cap final interessant ni esperat. És com si ara qualsevol de noltros hagués d'explicar el seu dia a dia. També es molt repetitiu, cada dia era el mateix per la Carlota.

    Yan An Gonzalvo
    2n ESO

    ResponElimina
  9. Opin que aquest llibre està molt bé per veure que el bullying és un problema que hi ha molt als instituts avui en dia. Trob que és una història que està molt bé per veure que tot problema té una solució ja que es veu que els tres personatges principals troben una solució per no sofrir més. És interessant que si algú està sofrint bullying el pugui llegir ja que el més segur és que es senti identificat i vorà que podrà superar el que li passa. Recoman aquest llibre a gent que li interessi veure com una persona que estigui sofrint bullying intenta superar-ho i passarà pàgina, també el recoman a gent que ho estigui sofrint i així pugui veure que ho pot superar.

    Laura Mascaró Sancho,
    2n ESO

    ResponElimina
  10. El llibre que he llegit, Ombres a la foscor, m'ha agradat molt perquè s'hi explica una història que podria haver passat al meu poble. Jo l’aconsellaria perquè vaig escollir aquest llibre en concret, ja que intuïa que s'hi tractaria la temàtica misteriosa.

    Leandro Pazmiño,
    2n ESO

    ResponElimina
  11. Jo sí que recomanaria aquest llibre, "Ombres a la foscor" d'Arturo Padilla de Juan, sobretot li recomanaria a les persones que els hi agraden les novel·les de misteri i terror. Aquesta història ha estat molt entretinguda i m’ha agradat molt perquè a mesura que l’anava llegint m’enganxava més i la trobava més interessant.

    Clara Romo Torres
    2n ESO

    ResponElimina
  12. Jo vaig llegir el llibre "Cor de cirera"
    Jo recomanaria més aquest llibre a la gent que els hi agrada les històries d'amor. No es el millor llibre que he llegit però m'agradat, a n'es principi l'he trobat avorrit, però poc a poc em va interessar més.


    M.Carmen Segovia
    2n ESO

    ResponElimina
  13. El llibre “Rebel·lió a la xarxa” escrit per en Doug Wilhelm tracta d’uns nins que sofreixen bullying i inicien una rebel·lió dins la xarxa, per solucionar aquest conflicte de bullying. Aquest llibre el recoman per adolescents que cerquen un bon llibre per entretenir-se. Jo no l’he acabat de lletgir pero els capítols que duc m’han agradat molt.

    Rafel Matallana Espinosa,
    2n ESO

    ResponElimina
  14. He llegit el llibre “Així és la vida Carlota”
    Jo recomanaría aquest llibre perquè es basa en situacions o problemes de l’adolescència i et sents identificat/da d’alguna manera. Ho recomanaría a nins i nines més joves. Hi ha capítols que avorreixen un poc però al final és interessant. Però només m’han agradat alguns capítols.

    Bàrbara Nebot
    2n ESO

    ResponElimina
  15. Bibiana Garcia Romero

    2n ESO

    Jo personalment si que ho recomanaria, perque es un llibre curt i bo de llegir, a mi no me agrada llegir, però aquest m’ha enganxat, i con he escrit abans es curtet.
    Aquest llibre de misteris, intriga i etc... però si te agradan els llibres de terror aquest es el teu.
    Animat! a llegir perque es entretingut i a la vegada aprens.
    Te animes!

    ResponElimina
  16. Si recomanaria aquest llibre per que es un llibre molt interessat, no molt pesat ja que no te moltes pàgines i aixo fa que t’agradi i que no sigui molt pesat. Per altra part es bastant divertit per que cada vegada pasen coses que avui en dia estan passant.

    Anselmo Pérez Garcia
    2n ESO

    ResponElimina
  17. Jo m’he llegit aquest llibre en poc temps, i personalment m’ha agradat molt. Llibres com aquest de misteri, aventura... Són molt adictius ja que sempre vols saber què és el que passa després. Recoman bastant aquesta lectura, ja que no és un llibre molt llarg i no és gens aburrit, sinó el contrari és molt divertit. Això si, com molts de llibres, el final no m’acaba d’ agradar. Jo, que no soc de llegir, m’ha agradat molt.

    Andreu Sanxo Morey
    2n ESO

    ResponElimina
  18. He llegit el llibre: “Rebel.lió a la xarxa”
    Jo crec que es un bon llibre, sobre tot si bols passar un bon temps, perquè a jo ma viciat bastant durant el temps que l’he llegit, però jo no ho recomanaria a persones adultes, mes bé a persones joves. El recomanaria a persones joves perquè el tema del llibre es el que passa a una escola i jo trob que a les persones joves els pot agradar o interessar aquest tema. També si es tinguès que valorar aquest llibre jo, personalment, li posaria un 8/10.

    Pere Llaneras
    2n ESO

    ResponElimina
  19. Ja recoman el llibre “Rebel·lio a la xarxa” perque em sembla que tot el món hauria de saber que per sofrir assetjament no han de deixar de fer les seves coses quotidianes. I no tenir por de dir-ho. S'haurien de revelar i fer veure que ells també son iguals o més forts i valents que els que fan bullying. Esper això que crec que aquest llibre pot servir com a referència o impuls per revelar-se. I no tenir por seguir endevant.

    Miguel Paredes Panta
    2n ESO

    ResponElimina