divendres, 8 de juny del 2018

EXPLICA'M COM ACABA AQUESTA HISTÒRIA

Avui heu d'acabar aquesta història. En no més de cinc línies, explica com acaba aquest curtmetratge. Es tracta, doncs, d'escriure el desenllaç.


28 comentaris:

  1. El nin no li dona temps ha donar-li la sabata perquè es cansa i el nin guarda la sabata fins que un dia el veu i li dona la sabata i es fan millors amics i la família del nin ric l’adopten i el nin pobre viu amb ells.

    SERGI ROMERO
    1r ESO

    ResponElimina
  2. El nin amb les sebates rompudes, corrent molt darrere el tren, li aconsegueix donar la sabata al nin que l’ha perduda, però ell també aconsegueix pujar al tren el marxa, i el nin amb les sebates noves, per donar-li les gràcies li regala les seves sebates i es posa les sebates rompudes del altre nin.

    Neus Danús
    1r ESO

    ResponElimina
  3. El nin no consegueix donar-li sa sabata pero el nin del tren li dona l’altra sabata per que veu que no te sabates

    Cristina Mouzo(1ESO)

    ResponElimina
  4. Un nin se li rompria la camiseta i un altre nin duia una camiseta que no se li rompria mai però quan se’n va arribar el cotxe, un homo va rompre la camiseta del pobra nin que mai se li àvia rompot la camiseta.

    PEDRO FERRER
    1r ESO

    ResponElimina
  5. El nin no arriba a donar-li i el nin pobre es queda amb la sabata i el nin de dins el tren bota per agafar la sabata i després, no pot tornar al tren i es queda amb el nin pobre fins que el seu pare torna un parell de dies després i s’en van a casa seva.

    Hugo Cobo 1er ESO

    ResponElimina
  6. El nin quan persegueix el tren per donar-li la sabata a l’altre nin, fa un esforç i li acaba donant, però el nin del tren pensa amb l’esforç que ha fet l’altre nin i tira les dues sabates perquè el nin se les quedi.

    - Pere Ferrando Cantó.

    ResponElimina
  7. Acaba amb un difícil intent de donar-li la sabata, en aquell moment el nin que estava defora no aconsegueix donar-li la sabata, però aquell nin era molt inteligent i va entrar per una altre porta del tren. El nin va recórrer tot el tren per donar-li la sabata, ja que l’altre nin estava molt preocupat perquè pensava que mai tornaria a veure la seva sabata.

    Neus Del Campo
    1r ESO

    ResponElimina
  8. El nin del tren sap que no arribarà l’altre nin que corr per poder donar-li la sabata i agafa l’altra sabate i li tira ja que si li falta una sabate no només pot dur una sabate al col·legi. El nin que corr es posa molt content però segueix amb las mateixos sabates que tenia.

    Enric Mena Estaràs

    1 d’ESO

    ResponElimina
  9. El nin sense sabata se queda sense tenir-la i l’altre nin se la queda de record ja que quant va veure aquelles sabates es va quedar al·lucinat perquè les cuidaba molt bé.

    ResponElimina
  10. El nin corr darrera el tren per donar-li la sabata pero veu que no hi arribara i prova de tira la sabata cap l'altre nin peró no hi arriba i el nin que va en el tren li tira la sabata perque aquell nin se quedi les dues sabates

    - Marc Sosa Amores

    ResponElimina
  11. El nin sense sabates li intentava donar la sabata al nin del tren, els dos nins estiraven la ma per poder agafar la sabata. El nin sense sabates corr en totes les seves forçes. I al final se enganxa en el tren, l’altre nin va agafar la sabata. El nin de dins el tren li va dir que si volia li podia regalar unes sabates ja que el veia que ell no tenia sabates. I els dos nins esteien feliços perquè havien aconseguit el que volien.

    Mariona Nicolau Palou

    ResponElimina
  12. El nin no consegueix donar-li la sabata però com s’ha quedat amb mala consiencia per no haver-li donat la sabata , el cerca fins que el troba només per donar-li la seva sabata. I finalment l’altre nin se posa content de que li hagi donat la seva sabata. Però li regala les sabates a l’altre només per la seva amabilitat i el seu esforç.
    ELISABETH MUÑOZ AMORES. 1 ESO

    ResponElimina
  13. El nin no li pot donar perquè no hi arriba però segueix corrents i segueix corrent fins que arriba a l’altra estació però ja no hi era. Va corre kilòmetres i kilòmetres, fins que després de dies cerents el nin arriba a donar-li la sabata

    Jaume Caba

    1er ESO

    ResponElimina
  14. Joan Santandreu 1r ESO8 de juny del 2018, a les 8:51

    El nin que te la sandàlia espanyada corr per donar-li la sabata al nin que està al tren però el nin que esteia al tren va veure que el nin duia una sandàlia espanyada i el nin del tren li va dir que no importava que li dones la sabata i que se la quedes ell.

    ResponElimina
  15. Es nin que li vol donar sa sabata al nin que li a caigut sa sabata,al final el nin sense sabata no arriba a donar la sabata.Perque es tren va mes ràpid que es nin que corr.
    SergioBurdiel
    1ESO

    ResponElimina
  16. El nin segueix correguent darrera el tren fins que aconsegueix donar-li la sabata i el nin del tren li recompensa donant-li unes sabates iguals com les que ell vulia.

    Catalina Sard
    1 ESO

    ResponElimina
  17. En el moment que el nin corr devora el tren no va aconsegir donar-li, i el nin pobre va decidir gordar la sabata ben nete com la tenia lome i va tenir la idea de anar a la busca del nin. Després de uns anys es varen trobar i el nin pobre emb unes sebates noves va voler entregar-li ,ben neta i brillant li va donar i loma de la sabata va estar molt agreit i li va comprar unes sabates noves

    ResponElimina
  18. Marina Aguilar Sánchez8 de juny del 2018, a les 8:51

    El nin aconsegueix donar-li la sabata, s'enfila al tren, i el nin que ha perdut la sabata està tan agraït que el que fa es ajudar-li a tenir una vida millor a la que tenia i a part comprar-li unes sabates noves, ja que el que ha fet aquell nin de donar-li la seva sabata sapiguent que no en tenia, era un valor molt gran.

    MARINA AGUILAR. 1 ESO

    ResponElimina
  19. En nin no arriba amb la sabata i quan l’altre nin que està al tren veu que les seves estan rompudes i li tira la seva i el nin pobre es queda amb les dues sabates del nin ric

    PAU ROCA BONNIN 1r ESO

    ResponElimina
  20. El nin sense sabates troba una sabata que li agraden eren d’un nin que li volia tornar la sebata el nin anava darrera el tren i veia que no arribada.Va botar al tren i va arribar.El nin de la sabata li va donar les sabates i el nin sense sabates es va posar molt content,i es varen fer amics.

    Rubén Gómez

    ResponElimina
  21. El nin li Volia donar a S'Altra nin que se li a qigut és sabate Però no podia arribar per que el tren cada pic feia mes via, no va arribar i el nin que duie el sabate. Un dia el va TROBAR paper carrer i s'el va donar però el nin li ca regalar els dues sabates per la bona intenció.

    ResponElimina
  22. El Nin va veure la sabata que volia, pero va dir això no està bé i va anar correnços a donar-li la sabata, el nin no arribava al tren i el nin del tren ja veia que no hi arribava i li va dir no te preocupis te regal la sabata, perque tu la necessites mes que jo, li va dir el nin del tren.
    Ricard Florez Pascual
    1r eso

    ResponElimina



  23. El nin que no te sabates corr i corr per donar-li la sabata al nin al que li pertany.
    El nin de la sabata veu que s’altre no en te i li diu que se la quedi.
    El nin es queda sorprès però li fa cas.

    ResponElimina
  24. El nin sense sabates veu a un nin que s’ente que anar al tren i pert una sabata i el nin sense sabates va corrensos i intente durli al nin pero el tren fa massa via i el nin sense sabates no hi arriba el nin corr tot lo possible i li va poder tornar la sabata.



    Antonio pozo.
    1rESO. 1rESO.

    ResponElimina
  25. No aconsegueix donar-li la sabata ja que el tren fa mes via que ell. Al dia següent, el nin pobre, quant el veu va correguent a donar-li la sabata al nin que l’havia perduda pero el nin que l’havia perduda li nega i li dona les sabates al nin, ja que ho necessita mes que ell. I a partir d’aqui tot dos estan contents i es crea una nova amistat.

    LUCIA LINDO MORENO
    1r ESO

    ResponElimina
  26. Es tren segueix i el nin no aconsegueix donar-li la sabata, com l’altre nin veu que no aconseguirà la seva sabata que li va caure, va veure que aquell seguia corrent darrera el tren, li tira s’altre sabata perquè el nin tingui les dues, ja que veu que aquell nin no du sabates. I el nin li dona les gràcies a n’aquell nin, i per aquell regal que tanta falta li feia.

    ResponElimina
  27. El nin que té la sabata no pot arribar a l’altre nin, però el nin que té la sabata s’enfila al tren i arriba al vagó del nin fora sabata i li dona la sabata. El nin li agraeix molt però el que a perdut la sabata li dona les dues sabates.

    SBP

    ResponElimina
  28. Saltre nin li dona la alrte sabata i li diu que no li fa falta que els seus pares li compraran uns nous,
    El nin que no te sabatates diu grasis i deisha de core saluda al nin que segeish en al tren que esta molt enfora

    Jamie graham

    1ESO

    ResponElimina