dilluns, 18 de maig del 2020

TU SÍ QUE EM CONEIXES

TU SÍ QUE EM CONEIXES, de Nina LaCour i David Levithan
Explica què t'ha parescut el llibre.
¿El recomanaries a futurs lector?
Valora el llibre.


18 comentaris:

  1. UN LLIBRE QUE NO ET POTS PERDRE


    Si ets un amant dels llibres de romance aquest és ideal per a tú. A part, en cada moment pots arribar a sentir-te part d’aquella pandilla d’amics. A part, no és el típic llibre de la nina i el nin, es coneixen i s’enamoren, no, basicament per que el protagonista i la protagonista són gays. No acaba com tots els llibres.
    A mí m’apasionen els llibres romàntics.

    NÚRIA ESPINOSA MOREY
    1R ESO
    CURS 19-20

    ResponElimina
  2. UN LLIBRE PER PASSAR EL TEMPS

    Tu sí que em coneixes és un llibre de Nina LaCour i David Levithan. Per començar he de dir que no m’agrada llegir però si a tu t’agrada et recoman aquesta novel.la romàntica. Per una part m’ha agradat aquesta novel.la ja que pareix que ha de ser la típica d’un nin i una nina que s’enamoren però des del primer moment ja pots veure que no és així. A part com que els protagonistes son adolescents hi pot haver algun moment o molts moments que et sents indentificat amb l’història. Per altra banda, no m’ha agradat el final, ja que acaba així com m’esparava que acabàs. Tampoc no m’ha enganxat, és a dir, quan duia un capítol ja m’havia d’atutar de llegir perquè no me pareixia interesant. En definitiva, aquest llibre trob és per passar el temps però si t’agrada llegir crec que aquest llibre t’agradrà.

    Àngels Martí Ginarrd
    2n ESO

    ResponElimina
  3. UN LLIBRE MOLT ENTRETINGUT

    A mi aquest llibre m’ha fet reflexionar. Sincerament m’ha agradat molt l’història. Si que és veritat que en algunes ocasions m’ha costat una mica d’entendre degut a les anades i vingudes de lloc. És un llibre molt entretingut i el recomanaria a tots els adolescents, ja que trata de diferents temes actuals d’aquests.

    MARIA GILI SANCHO
    2n ESO

    ResponElimina
  4. UN LLIBRE AMB MOLTA REALITAT

    Aquest llibre l’he trobat molt interessant. Per jo es un dels llibre que bastants d’adolescents haurien de lletgir. És una història molt guapa i a la vegada real, és a dir, que aquesta història perfectament podria ser real. Bàsicament tracta de coses que succeeixen avui en dia. És per això que els ho recoman als adolescents. A jo el llibre pot ser no m’hagi enganxat molt, però, a part d’això, és una bona història i, al final, si que em va agradar.

    Irene Bilbao Molina
    2n ESO

    ResponElimina
  5. ENTRETENIMENT ASEGURAT

    Per jo aquest llibre ha estat molt entretingut ja que era una història d’amor diferent i era difícil saber el que podria passar. El que més m’ha agradat ha estat la rapidesa amb la que podies llegir els capítols, ja que jo en llegia un i no podia esperar per llegir el següent. També m’ha agradat el tema del text ja que no hi ha molts de llibres que contin una història com aquesta.

    El que no m’ha agradat han estat els canvis de temps i de situació sense posar en context i això a vegades embulla un poc. És vera que el final era d’esperar i es veia venir que acabaria així però a jo m’ha agradat com ha acabat.

    Maria Vives Ginard
    2n ESO

    ResponElimina
  6. UN LLIBRE ROMÀNTIC

    Després d’haver llegit aquesta novel·la romàntica, no descart llegir altres llibres d’aquesta temàtica.
    Trob que aquest llibre ha estat molt entretingut i de fàcil lectura, ja que quan acabava un capítol em quedava amb les ganes de continuar llegint. M’ha ajudat a entretenir-me durant aquest confinament.
    Si ets un adolescent i t’agraden les comèdies romàntiques, el te recoman.

    Paula Canet Matamalas
    2n ESO

    ResponElimina
  7. Un llibre per sentir-se a gust lletgint

    Això es un llibre que m’agradat moltíssim i mirau que jo no lletgesc molt, però la veritat es que aquest llibre he passat molt de gust de lletgir. Vos recoman lletgir aquest llibre si no vos agrada molt lletgir, perquè no es llarg, ni molt curt i també les persones que vos agrada lletgir també us ho recomana perquè es molt emocionant i fins i tot jo me sentit un poc indentificada alguna estona, tambè es vera que alguna estona es un poc ambullos, però es lo únic que te dolent aquest llibre. Es una pesada de llibre.

    Marta Ferriol Bonet
    2n ESO

    ResponElimina
  8. UN LLIBRE PER RECORDAR

    Tu sí que em coneixes, el llibre de Nina LaCour i David Levithanés, és un llibre totalment recomanable per a qualsevol edat, però, sobretot pels adolescents, ja que en molts de moments del llibre qualsevol es podria sentir identificat. Als primers capitols em va costar una mica entendre la dinàmica del llibre, però quan ho agafes és fàcil de llegir, a més, molt entretingut i original, perquè la majoria de llibres ens expliquen el romanç entre un home i una dona i en aquest llibre no és així.

    Martina Ferragut Gili
    2n ESO

    ResponElimina
  9. QUAN ET VAIG CONÈIXER TOT VA CAMBIAR

    Aquest llibre és un gran llibre i m’enganxava molt a l’hora de llegir-lo, cada vegada que acabava un capítol em deixava la intriga de que passaria i me pareixia i encara em pareix una obra d’art, la historia d’aquests adolescents m’ha entretingut durant unes setmanes de lectura i li podria recomanar aquest llibre a qualsevol amant dels llibres de romanç, ja que li puc garantizar que la historia del llibre es una obra d’art, hi ha drama, hi ha amor pero sobretot hi ha molts de sentiments per enmig, alguns bons alguns no tants, però sempre hi ha amor.

    El fet de que en Mark li canvies la vida amb un dia, ja que si no hagués ballat aquella nit a aquell lloc, en Ryan no hagués tengut valor d’atacar-se a en Taylor, i de que si en Mark no hagués ballat allà a dalt no hagués vist a la Kate i no s’haguessen parlat, i de que si la Kate no hagués trobat a en Mark no hauria tengut valor d’anar a cercar a la Violet.

    A aquesta historia hi ha tants de sentiment... Mira que a mi les històries d’amor no m’agraden però aquesta m’ha agradat, i gràcies a aquest llibre crec que en llegiré més a partir d’ara. Ho tornaré a dir, si t’agraden les històries de romanç llegueix el llibre.

    Alícia Gomila Flores
    1r ESO

    ResponElimina
  10. “Tu sí que em coneixes” de Nina LaCour i David Levithan

    Un llibre que et fa reflexionar, viure, entendre les coses, i sobre tot a no jutjar. Aquest llibre no és diferent a la resta, parlant d’històries romàntiques, l’únic que canvia és que els personatges són gays. Aquesta novel·la no és millor que altres perquè els seus personatges no siguin heterosexuals, perquè no canvia res d’una novel·la a altre. Avui en dia, a molta gent li costa entendre’s a sí mateix, i aquest llibre et fa entendre que ser gay és una cosa més que normal a n’aquesta societat. També es veu la importància que tenen els amics a la nostra vida, perquè ells són la família que triam. Si us agrada les novel·les que t’engaxen des del principi, que et fan viure aventures i emocions, et recoman llegir aquest llibre. Una historia d’amor, és una historia d’amor siguis gay o no. Per això aquest llibre fa que canviïs la teva mentalitat i reflexionis que l’amor, no n’entén de gèneres.

    Marta Ruedas Negre
    3r d’ESO

    ResponElimina
  11. PROS I CONTRES DEL LLIBRE

    És un llibre interessant, la veritat esque no és el tipus de llibre que solc llegir però no estic decepcionada amb l’història. Personalment jo només recoman aquest llibre si vols llegir un llibre que no sigui massa difícil d’entendre amb un cos i un final que si hi penses i reflexiones, la pots intuir. Opino que és un llibre bastant bo per a un adolescent.

    Laura MAscaró Sancho
    4t ESO

    ResponElimina
  12. Un llibre extraordinari

    És un llibre interessant, la veritat esque no és el tipus de llibre que solc llegir. Cada moment que el lligeixes ets un mes amb els protagonistes També he de dir que aquest llibre es entretangut i el retoman a tota la gent que li agradar les historíes de amor i a algunos adolecents que els i agradi les històries de amor.

    Pau Pinso

    1 ESO

    ResponElimina
  13. El llibre de Tu Sí Que Em Coneixes no és el típic llibre d'un nin i una nina que s'enamoren.
    Aquest llibre pels amants de la lectura els agradarà molt perquè no és una novel·la de les típiques, aquesta novel·la és una novel·la que ens ensenya que hem d'estar d'acord amb les persones de la comunitat LGBT i perquè lis agradi una persona del seu mateix sexe no són diferents i per això crec que aquest llibre els agradaria molt llegir-la.

    Annelis Morey Bolaños
    1 ESO

    ResponElimina
  14. EL FIL INVISIBLE

    Aquest llibre me ha agradat molt, es molt interessant i es entretingut. Si te agrada llegir jo te recoman. Jo no es el tipus de llibre que me agraden, però me va agradar bastant si he de dir que hi hagut parts que no me han agradat però han estat molt poques. El recoman 100%si te agrada entretenir-te, passar una estona llegint, cada pic que he anant llegint me ha agradat mési mé.


    Paula Flores Muntaner
    1ESO

    ResponElimina
  15. Crítica 28 de maig
    Si hagués de recomanar aquest llibre ho faria a nins de 10 anys. Crec que és un llibre molt simple, tot envolta a les mateixes persones, no apareixen nous personatge. La història es repeteix constantment i no m’ha entretengut gens. Però a gent més jove que jo, sé cert que els hi agradaria.

    Yan an Gonzalvo Durán
    4t ESO

    ResponElimina
  16. Aquest llibre està molt ben escrit, he passat gust de llegir-ho. El que més m’ha agradat és que no hi ha un protagonista, el protagonista és la amistat i l’orgull. Podria haver estat un poc més interessant, a un cert punt es feia un poc pesat, tot era el mateix, que si en Mark està enamorat o no, que si na Kate la caga… Però al cap i a la fi, m’ha agradat. Recomendaría aquest llibre a tots els joves confosos, o simplement als joves de 11-14 anys.

    Bàrbara Nebot Ginard
    4ESO

    ResponElimina
  17. En aquest llibre entendrem que tots som lliures de ser el que el nostre instint sexual es digui... Un gran llibre que m’ha donat l’oportunitat de saber un poc com es pot sentir algú de una orientació sexual diferent de la meua, i clar que si s’han de sentir persones normals ja que si ho son...
    Aveure si serveix per no viure raro a gays o lesvianes!

    Sergi Nicolai Galmés Nadal
    3ESO

    ResponElimina
  18. UN LLIBRE ORIGINAL

    “Tu sí que em coneixes” de Nina LaCour i David Levithan, m’ha parescut un llibre original perquè els protagonistes són gays. Crec que és un llibre ideal per a adolescents, et fa pensar i reflexionar. Ha estat fàcil de llegir i m’ha agradat bastant. Recoman aquest llibre a les persones que els agrada llegir històries romàntiques i d’amistat.

    Marta Forteza Danús
    2n ESO

    ResponElimina